En helt almindelig pige…

05-04-2015 20:17

Anne-Sofie Schou Munk

Malin Hamilton bor i Vallentuna en forstad til Stockholm. Hun og hendes mand leder den lokale rideskole, Vallentuna Ridskola. De deltager begge aktivt i rideskolens aktiviteter, men det kan vise sig at blive lidt svært fremover

Copyright Ridehesten.com
Malin Hamilton og Fleetwood

Malin og hendes hest Fleetwood har nemlig kvalificeret sig til World Cup finalen i dressur i Las Vegas. Det betyder at der kommer til at være lange fravær fra rideskolen, men som hun selv siger, så er det en af de største hændelser i hendes karriere, og ”det er et kick for vores elever, når de ser at man faktisk med hårdt slid, og uden en milliard i banken kan komme til World Cup finale i Las Vegas”.

Om sine chancer siger Malin at det var hendes største mål at komme med. ”Bare det at være en ud af de 18 er stort. Nu vil jeg bare ride så godt jeg kan, og placerer jeg mig i midten, er jeg meget tilfreds.”

Info

Malin Hamilton er autoriseret og certificeret ridelærer . Hun gik på det lange kursus på Strömsholm 1994/95 og har stor erfaring som ridelærer fra flere anlæg i Stockholmsområdet. Malin har drevet Vallentuna Rideskole med sin mand Magnus Hamilton siden efteråret 2007.
Malins har én Grand Prix hest hun konkurrer med. Fleetwood (efter Florestan I), en mørk brun vallak født -99 Magnus fandt den som føl i Tyskland . Malin har trænet og konkurreret Fleetwood siden han var tre år. Ekvipagen debuterede i FEI Grand Prix dressur i foråret 2011 med gode resultater , og i løbet af efteråret 2011 havde de deres debut i FEI Grand Prix kur . Flere sejre i 2013 udløste en plads på det svenske dressur landshold.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen