En hilsen fra Jennifer

28-05-2016 12:06

I torsdags skete der en voldsom og frygtelig ulykke for springrytter Jennifer Fogh Pedersen, da hun kørte galt med en lastbil fuld af heste, i dag har vi nyt fra ulykken

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Fogh Pedersen ved UVM på Zangersheide i 2015 sammen med hingsten Lagavulin

Jennifer Fogh Pedersen som er dansk international anerkendt springrytter, ligger fortsat på hospitalet. Hendes søster Josephine Fogh Pedersen fortæller på Facebook: - Jenni har det efter omstændighederne okay. Hun har to meget komplicerede brud på højre ben (ved tilhæftningen til knæet), som ikke kan opereres endnu pga. hævelser. Lige nu kan hun kun ligge helt stille i sengen, og vente på operation om nogle dage. Hendes venstre lår er kvæstet og med dræn. Hun er selvfølgelig chokeret og ulykkelig - specielt over hestene, men vi er utroligt taknemmelige for, at hun er i live! Det var en forfærdelig ulykke for alle.

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Fogh Pedersen

Alle heste overlevede

Der var syv heste med i lastbilen og vi ved endnu ikke præcis hvilke heste der er tale om, dog var det en redaktionel fejl i går, da der blev skrevet at den ene af dem var avlshingste Lagavulin – den har det godt og var ikke med i lastbilen. Det var til gengæld to andre danskavlede heste. Der vil komme en opfølgning senere på præcis, hvilke heste der var med, vi kan dog umiddelbart bekræfte at alle heste har overlevet, og ser ud til at komme sig efter ulykken.

Desuden skriver Jennifers søster Josephine også følgende: - Jeg skulle hilse jer fra hende! Hun er ubeskriveligt ydmyg og taknemmelig for hver en kærlig hilsen og tanke fra jer - hun er meget meget rørt.

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Fogh Pedersen red blandt andet Championat ved dette års Hingstekåring i Herning på hesten Happy Høm - der fik stor ros for dens ridelighed og store kapacitet på springbanen

Stor opbakning 

Der har været massiv opbakning til Jennifer det sidste døgns tid på facebook, og vi vil bringe mere om hændelsen, når vi forhåbentligt har fået flere gode nyheder om de implicerede. Vi ønsker i mellemtiden endnu engang alle implicerede god og hurtig bedring. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen