Én hingst kåret ved Dansk Varmblods efterkåring

20-04-2017 17:30
Avl

Tre hingste blev fremstillet i tre forskellige hold ved Dansk Varmblods efterkåring med forbesigtigelse på Vilhelmsborg i dag

Copyright Ridehesten.com
Fürsten-Look DVH 1185.
Nyheden fortsætter efter annoncen

En norskejet fuldblodshingst stillede til kåring, en 3-års hingst stillede til forbesigtigelse, og en 6-års hingst stillede til endelig kåring på Vilhelmsborg i dag, hvor alle blev fremvist for dommerne på fast bund.

For den 6-årige Fürsten-Look DVH 1185 e. Fürstenball/ Londonderry/ Weltmeyer, der som den eneste hingst i dag blev fremvist under rytter, gav dagens fremstilling positivt udfald, idet hingsten nu er færdigkåret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fürsten-Look, der samejes af danske HP Horses og tyske Paul Schockemöhle, har ikke gået dansk materialprøve på 35 dage men har bestået en tysk 30-dages test med et særdeles godt resultat og har som 4-års vundet det tyske Bundeschampionat.

Fürsten-Look, der pt. har 69 registrerede afkom i Danmark, blev i forbindelse med sin kåring beskrevet som en hingst af fremragende type og med tre særdeles gode og smidige gangarter. Se hingstens fulde beskrivelse og karakterer i det kommende nummer af magasinet Ridehesten.

Copyright Ridehesten.com
Fürsten-Look blev fremvist af Schockemöhles berider, norske Isabel Freese.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen