Det sker i Herning fredag

08-03-2024 06:34

Der er både 5-stjernet dressur, Big Tour i spring og masser af hingste på programmet til Dansk Varmblods Hingstekåring i dag. Få dit dagsoverblik her

Copyright Ridehesten.com
Der var mange mennesker, da Hest & Rytter Messen åbnede i går. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden DV Hingstekåringen 2024 startede i onsdags, har der været gang i banerne i de tre haller i MCH Messecenter Herning. I dag bliver det om muligt endnu bedre, når nogle af arrangementets højdepunkter løber af stablen fredag her i Herning. 

I Jyske Bank Boxen er der fra kl. 8.30 Fendt CSI3* Big Tour 150 cm, som er stævnets højeste springklasse. Fra kl. 12.40 står den på præsentationsklasse for hingste i dressur præsenteret af Ridehesten.com, inden det bliver tid til Nordentoft CDI5* Grand Prix - Ecco Five Star Dressage, hvor der er mange spændende ekvipager på startlisten. Bl.a. vil Cathrine Dufour være at finde i sin 5-stjernede internationale debut på Mount St. John Freestyle e. Fidermark/ Donnerhall II, mens også landsholdsrytterne Daniel Bachmann Andersen, Carina Cassøe Krüth og Nanna Skodborg Merrald har meldt til start. Hen på aftenen står den på Andresen Gallashow med filmtema. 

Copyright Ridehesten.com
Der var fulde huse til sidste års CDI5* Grand Prix. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Krafft Arena M lægger de fra morgenstunden ud med B-finale i Blue Hors Unghestechampionatet i dressur, hvor yderligere tre ekvipager har muligheden for at gå videre til weekendens finale med testrytter Daniel Bachmann Andersen. Kl. 10.30 er der Stutteri EVO CDI1* Intermediare I, inden junior-springrytterne indtager hallen kl. 13.30 til Kingsland CSIYJ Junior Tour 135 cm. De dressurbetonede hingste skal fremvises i longe fra kl. 15.20 i Hingstekåringsklassen præsenteret af Dansk Hesteforsikring. Dagen afsluttes med Easy Agri Care CSI3* Small Tour 130 cm springklasse. 

I Dansk Hesteforsikring Arena E er der spring på programmet hele fredag. Fra morgenstunden er der Krafft CSI1* Small Tour 130 cm efterfulgt af første del af Unghestechampionatet i springning med testrytter. Kl. 14.00 skal de springbetonede hingste, der stiller til kåring, vises under egen rytter, inden der kl. 15.15 er Ridehesten.com præsentationsklasse for springhingste. Kl. 16.30 står den på Easy Agri Care CSIYH1* Youngster Tour for de unge heste

Hest & Rytter Messen, der har hele 225 udstillere, har åbent fra kl. 9.00-19.30, så der er masser at se, hvis man lægger vejen forbi Hingstekåringen i dag, fredag. 

Se start- og resultatlister her, og køb billetter og se programmet på DV Event og Hest & Rytter.
 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner