Endelig UVM-udtagelse på Broholm

14-06-2017 09:02

Lørdag aften og søndag morgen under DM-stævnet på Broholm i juli rider de kvalificerede ekvipager om endelig udtagelse til UVM i dressur, der finder sted i hollandske Ermelo den første weekend i august

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Også på Broholm vil dommerne være Birthe Lyder Nielsen, Gunilla Nyman og Dennis Fisker, og denne gang får de bistand af den danske landstræner Natalie zu Sayn-Wittgenstein.

Der gives ikke point for programridningen, men rytterne modtager en skriftlig kritik med kommentarer, når den pågældende klasse er færdig.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag den 8. juli 2017 rides det indledende alderssvarende FEI-program på bane 2 med start kl. 17.55, og søndag den 9. juli 2017 rides så det alderssvarende finale FEI-program på bane 1 i tidsrummet 7.30-10.30. Der vil være afsat cirka 10 minutter pr. ekvipage i aldersgrupperne 5-, 6- og 7-års. Starttider til begge dage vil være tilgængelige på Live.rideforbund.dk.

Søndag kl. 11 vil styringsgruppen ved sekretariatet meddele hvilke ekvipager, der skal repræsentere Danmark til dette års UVM i Ermelo, der finder sted den 3.-6.  august. Heste, der er udtaget og kommer til start i Ermelo, opnår direkte adgang til DRF's championatsfinaler.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen