Endnu en fjerdeplads til Anna og Pepe

12-07-2015 17:14

HAGEN - Danmarksmestrene Anna Kasprzak og Donnperignon viser stor sikkerhed i den femstjernede tur i Hagen, hvor parret netop har scoret over 80% i Grand Prix Kür

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Donnperignon.

I den femstjernede Grand Prix Kür i Hagen i dag var danske Anna Kasprzak den rytter, der kom nærmest på de tre tyske landsholdsryttere, der besatte de tre første pladser.

Anna og den 16-årige finske varmblodsvallak Donnperignon e. Donnerhall/ Mozart leverede i dag endnu en pragtpræstation, og den blev belønnet med 80,100%, der indkasserede den danske rytter endnu en fjerdeplads i Hagen - tre fjerdepladser i den femstjernede tur er resultatet af nogle meget stærke præstationer. Anna debuterede i dag med en ny/ændret Kür, og det indkasserede karakterer på 8, 8,5 og 9 for bl.a. koreografi, sværhedsgrad og musikfortolkning.

Med 87,575% besatte tyske Christina Bröring-Sprehe sejren med den 14-årige hannoveranerhingste Desperados FRH e. De Niro/ Wolkenstein II foran Isabell Werth og 12-årige Don Johnsen e. Don Fredereico/ Warkant med 82,775% tæt forfulgt af Jessica von Bredow-Werndl med den 14-årige KWPN-hingst Unée e. Gribaldi/ Dageraad med 82,450%.

Danske Daniel Bachmann Andersen blev med den 13-årige oldenburgerhoppe Blue Hors Loxana e. Diamond Hit/ Argentinus nr. 10 med 74,500%, og eks-danskeren Charlotte Jorst fra USA blev med 72,000% nr. 13 på den 12-årige KWPN-vallak Nintendo e. Negro/ Monaco.

For den 14-årige DV-hest Smeyers Molberg e. Michellino/ Rambo (opdr. Atterupgaard) blev det til en syvendeplads med 75,700% under sin schweiziske rytter Marcela Krinke-Susmelj.

Se klassens resultat HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing