Endnu en sejr til Maria Barnewitz Schou (video)

18-10-2019 13:07

Annika Knudsen Lorentsen

Både i CSI1* Big Tour og i juniorklassen blev det dansk sejr her ved World Cup Herning. I Big Tour vandt Christian Jansen, mens Maria Barnewitz Schou vandt hendes anden sejr i juniorturen

Første klasse i Blue Hors Arena M i dag var CSI1* Big Tour 140 cm blev vundet af danske Christian Jansen med Madea e. Heartbeat/Racot (opdr. Herluf Christensen), en ekvipage som altid er super hurtige, og de var da også placeret som nr. 2 i gårsdagens Big Tour. I dag red de en flot og fejlfri runde i tiden 27.92 sekunder. 

På andenpladsen blev det også en dansker, nemlig Mathias Nørheden Johansen med Caramblue e. Carambole/Calido I. De red fejlfrit i tiden 28.09 sekunder. Desuden kom den unge tyske rytter, Hannes Ahlmann med Caracas 105 også ind på andenpladsen, da han red præcis samme tid som Mathias. 

Maria er bare hurtig
Det var ikke til at slå Maria Barnewitz Schou og Seana 2 e. Stolzenberg i dagens juniorklasse, som blev afviklet på en 135 cm høj bane. Ekvipagen red lynhurtigt og fejlfrit i tiden 59.14 og var dermed mere end to sekunder hurtigere end andenplads. Det er anden klasse Maria vinder ved stævnet, og dermed har hun vundet 2 ud af 2 juniorklasser og er klar til Junior Grand Prix i morgen. Maria er selvfølgelig godt tilfreds, hør hende fortælle mere i videoen nedenfor. 

Anden- og tredjepladsen blev vundet af udenlandske ekvipager, mens fjerdepladsen blev danske Emilie Mosegaard Christiansen med Serupgaards Corona e. Carson Ask/Casir Ask (opdr. Heidi Bickham), de red en flot og fejlfri runde. 

Copyright Ridehesten.com
Emilie Mosegaard Christiansen og Serupgaards Corona. Foto: Ridehesten.com/Ida K. Dragvik Dalgaard

I morgen skal de bedste juniorryttere ride Grand Prix på 140 cm.

Se start- og resultatlister her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen