Engelsk dominans i Hickstead

03-08-2013 11:59

CDI-stævnet i Hickstead er i fuld gang og klasserne domineres primært af de succesfulde engelske dressurryttere, men danske Anders Dahl formår at give kamp til stregen

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin og Valegro under OL i London 2012.

Hickstead, England, er denne weekend fyldt med nogle af verdens bedste dressurryttere, som er i fuldt sving med at teste formen af inden det forestående EM i Herning.

Torsdag startede med en Prix St. Georges, som blev vundet af Laura Tomlinson på den lovende Unique VIII med 71,526%. Ekvipagen vandt ligeledes fredagens Intermediaire I. I Prix St. Georges startede også danske Anders Dahl på Selten HW og det lykkedes parret at ligge sig lige efter engelske Laura Tomlinson, på en andenplads, med 70,632%.

Den trestjernede CDIO Grand Prix var del ud over både torsdag og fredag, og her var nogle af Englands bedste ekvipager på banen. Klassen blev vundet af OL-guldvinderen fra London 2012, Charlotte Dujardin på Valegro med hele 81,660% efterfulgt af endnu en engelsk OL-ekvipage, nemlig Carl Hester på Utopia, som opnåede en score på 75,191%. Tredjepladsen gik til amerikanske Guenter Seidel på Coral Reef Wylea med 73,043%. Til start i klassen var også danske Anders Dahl på Wie-Atlantico De Ymas som sikrede sig en 13. plads med 69,915%.

Se flere resultater her

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen