Et hav af danske placeringer i Arezzo

10-04-2017 16:12

De danske springryttere har i den forgangne uge fået vist det danske flag til det internationale stævne i Arezzo, hvor det er blevet til flere gode placeringer

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har været godt fyldt op med danskere til det internationale springstævne i Arezzo. Her er det blev til placeringer for Christine Thirup Christensen, Julie Voldgaard Hansen, Signe Voldgaard Hansen,  Benedikte Rie Truelsen, Torben Frandsen, Jesper Brunander, Michael Aabo, Theodor Linde, Sisse Pedersen Mylin, Kasper H. Hansen,  Helena Skare Viller, Christian Schou, Michela B Frederiksen, Clara Emma Fliedner og Camilla Ernst, mens det også er blevet til flere topplaceringer for andre.

Sidste onsdags blev særdeles succesfuld for den tidligere danmarksmester, Rikke Haastrup. Hun placerede sig nemlig i både 6 - og 7-års klassen med henholdsvis en anden- og tredjeplads på First Choice Ht e. Favorit Ask/Contendro I og Balouca Z e. Baloubet du Rouet i 6-års klassen. I klassen for de 7-årige blev det til en fjerdeplads på Carlotta e. Cloney/Espri, mens Thomas Dresler red sig ind på en andenplads i 5-års klassen med Chaccolino e. Chacco-Blue/Catango Z. 

Udover det blev det også til en del placeringer for de unge talenter. Det blev også til en sejr for unge Noona Wildfang Linde på Chelino e. Conway/Calato Z i children-klassen, mens det efterfølgende blev til to tredjepladser mere samt placeringer på ponynen Attyrory Goldstar.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var dog ikke kun Noona som snuppede placeringer i ponyklasserne. Det samme gjorde hendes bror Thedor på Bel Air med en andenplads, mens Signe Voldgaard Hansen red sig ind på en tredjeplads på Vaner Heim. 

Se alle de flotte resultater fra stævnet HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen