Få dage til fire dobbelt EM

15-08-2017 10:31

Britt Carlsen

Der er nu kun få dage til det fire dobbelte EM i dressur, paradressur, springning og kørsel finder sted midt i den svenske by Göteborg fra 21. - 27. august

Tilbage i 2013 var JBK Horse Shows vært for et helt uforglemmeligt tre dobbelt EM i dressur, paradressur og springning. Det var første gang europamesterskabet i de tre discipliner blev afholdt samlet, og det gav genlyd i hele hesteverdenen. I en fantastisk, solbeskinnet uge var MCH Messecenter Herning centrum for ridesporten i de tre discipliner, og arrangørerne blev rost til skyerne for dette mesterskab. 

Ved EM i 2015 var det den traditionsrige stævneplads i Aachen, som dannede rammen om EM i dressur, springning, voltigering, reining og kørsel. Og nu skal vi igen til Skandinavien - til EM i Göteborg, hvor det store fodboldstadion Ullevi samt et mindre stadion på Heden vil lægge faciliteter til dette års EM, hvor marathon disciplinen i kørsel afvikles i byparken Slottsskogen. Der er ingen tvivl om, at svenskerne har lagt sig i selen for at skabe et helt spektakulært EM og Ridehesten er med fra mandag til søndag. 

300 af Europas bedste ryttere og kuske kommer til at kæmpe om medaljerne, og konkurrencerne forventes at blive fulgt på tv af mere end 70 millioner. Ullevi stadion danner rammen om konkurrencerne i dressur og springning, mens det er på Heden at vores konkurrencedygtige paradressurryttere skal forsøge at sikre metal til Danmark. 

I magasinet Ridehesten kan man læse en artikel om EM-stævnet og se listen over de danske deltagere i dressur, springning og paradressur. 

Se arrangørens hjemmeside HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen