Fart over felten ved Stall Melby Summer Tour

24-07-2015 19:22

Nanna Nørgaard

De sidste to uger har Stall Melby afholdt Summer Tour og ryttere fra flere lande er taget turen til Hirtshals. Fredagens klasser bød på fart og spændning lige til det sidste.

Dagen startede ud i flot solskin og med en national ponyklasse der gik i MB*1. Allerede fra morgen af var ponyrytterne klar til at sætte lidt ekstra tempo på og her kunne danske Pernille Harritslev Dam Christoffersen på Steendieks Darco indtage første pladsen i tiden 56.06 sek efterfulgt af danske Cecilie Lykke Christensen på Felix i tiden 57.50 sek.

I dagens Bronze Tour blev der kæmpet om at placere sig i toppen. Kun få tal adskilte placeringer og danske Stine Almind på Smilla susede lige ind foran alle, som den sidste rytter i klassen, i tiden 35.43 sek. Anden pladsen gik ligeledes til en dansker nemlig danske Karoline Vistesen Graversen på Calvados i tiden 35.71 sek.På tredje pladsen blev det norske Andreas Jensen på Alexandra i tiden 35.86 sek.

I dagens Youngster for 5- og 6 års blev der ligeledes sat en smule fart på og her var det Kevin Melby selv der indtog første pladsen på den  6 år gamle Dobbelt Quidam i tiden 60.37 sek. Lige i hælen var det Karen Rohde på Grestedgaards Number One i tiden 61.78 sek.

Dagens højeste klasse Golden Tour som gik i højden 140 cm, voldte flere af ekvipagerne problemer og kun 8 ud af 47 kom igennem fejlfrit. Norge tog ligeledes revanche ved at placere sig på top tre startende med vinder og sidste rytter i klassen Dag Ove Kingsrod på Clarkes Ferro i tiden 64.76 sek. Med et mindre mellemrund til anden pladsen har vi Victoria Gulliksen på Viego Les Hauts i tiden 70.24 sek. Tredje pladsen gik ligeledes til Dag Ove Kingsrod her på Ullrichequine S Tiziano du Tillard i tiden 71.03 sek.

Se alle resultater via linket her

Alle billeder fra fredagens starter vil kunne ses i starten af næste uge på Ridehesten.com

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen