Fasine kan købes på P.S.I. Auktionen

13-10-2015 15:48

Den 6-årige vinder af det tyske Bundeschampionat 2015 i dressur, Fasine, kan købes på P.S.I. auktionen den 6. december 2015

Årets Hoppe 2012 i Oldeburgerforbundet Fasine er helsøster til fløjhingsten fra hingstekåringen i Vechta i 2011, For Romance. Faktisk er de to helsøskende efter Fürst Romancier/ Sir Donnerhall/ Don Schufro begge født i 2009 og er begge et resultat af embryo transfer.

De kan betragtes som den tyske pendant til det danske eventyr om ET-søstrene Fiontina og Fiontini. Den 6-årige hingst For Romance er yderst succesfuld i avl såvel som sport, og hans helsøster Fasine har tilsvarende succes, men avlsmæssigt i det målestok, det et en hoppe muligt.

Copyright Ridehesten.com
Fasine og Isabel Bache foreviget af LL-Foto.

Fasines 2-årige Apache-datter A la Fasine blev fornyligt solgt til danske HP Horses over Paul Schockemöhles A.O.S. auktion, og nu skiller Schockemöhle sig også af med moderen, som man kan erhverve sig på P.S. I. auktionen i december måned.

Det kan gå hen og blive en spændende budkamp, der kan skabe overskrifter i pressen, når den 6-årige Bundeschampion kommer under hammeren. Ved sit sejrsridt i Bundeschampionatet scorede Fasine finalens eneste 10-tal for samlet indtryk.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen