Februarnummeret er fyldt med gode historier

31-01-2021 07:06

Annika Knudsen Lorentsen

Så er magasinet Ridehestens februarnummer færdigt og på vej rundt til vores abonnenter og mange forhandlere. I bladet finder du alt fra god information om stald og byggeri til fodring af avlshopper, eller interessante sportsprofiler

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Trænger du også til at sidde i en god stol inde i varmen og hygge dig med et godt blad? Ridehestens februarnummer er på vej rundt til vores mange abonnenter og forhandlere, og det er fyldt med interessant læsestof. 

Bladet byder blandt andet på det helt store tema "Staldens indretning", hvor du kan læse om flere forskellige emner, som kan være meget brugbare hvis du vil renovere eller bygge nyt. Du kan læse følgende artikler i temaet:

  • Det siger loven
  • Nøgleordene er god planlægning og inspiration
  • Snilde løsninger i stalden
  • Gode råd til gulvet i stalden
  • Byg om eller byg nyt?
  • Kort og godt om stald

Sport og avl
Som altid byder magasinet også på meget spændende læsning indenfor sport og avl. Det er i dette nummer af du kan læse om den spændende unghingstekollektion, som kommer til Dansk Varmblods Hingstekåring eller Dansk Varmblods avlsfaglige beretning for 2020. 

På sportssiden kan du blandt andet læse om flere spændende ryttere, for vi har været på besøg hos ponyrytter Josephine Gert Nielsen, og hos Martin Dinesen Neergaard og Kasper H. Hansen, som har samlet deres forretninger under ét tag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi har selvfølgelig masser af faglige artikler
Vil du gerne lære mere om fodring af avlshopper eller om hestens adfærd? Så er det også dette magasin du skal læse. 

Du finder ligeledes artikler om bukkehov og om ryttertræning. Du har altså rig mulighed for at tilegne dig ny viden, og læse sjove og inspirerende historier. 

Du kan bestille et abonnement på magasinet i Ridehestens HER, hvis du vil være sikker på, at bladet lander direkte i din postkasse fra næste måned. Vil du bestille februarnummeret, finder du det i vores webshop HER.

Husk også, at du kan læse magasinet Ridehesten digitalt HER.

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen