FEI æres vicepræsident Vittorio De Sanctis er gået bort

01-06-2020 07:17

Annika Knudsen Lorentsen

Vittorio De Sanctis, en anerkendt italiensk mand i hestesporten, er død i en alder af 84 år. Han var kendt blandt andet for at have været en stor del af introduktionen af distancesporten i både Italien og i det internationale forbund FEI

Copyright Ridehesten.com
Vittorio De Sanctis sammen med hans barnebarn, Vittorio Fabrizio De Sanctis, der nu er en FEI military-atlet. Foto: Mauro Beta
Nyheden fortsætter efter annoncen

Professor Vittorio De Sanctis, er manden, som der bredt er anerkendt for at have introduceret distancesporten i Italien og til FEI. Nu er han død i en alder af 84 år.

Vittorio De Sanctis var advokat og havde en livslang lidenskab for ridesporten, hvilket han har videregivet til sine børn og børnebørn.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra 1980 til 1988 var han næstformand for det italienske rideforbund, ligesom han var stiftende medlem og præsident for National Equestrian Tourism Association. Han har også tidligere været vicepræsident i FEI, og han blev udnævnt til æres vicepræsident i det internationale forbund (FEI) i slutningen af sin periode tilbage i 1998. Siden har han fortsat været engageret i det internationale hestesamfund.

– Vi er virkelig kede af at have mistet en så stor talsmand for vores sport, fortæller FEI-præsident Ingmar de Vos og fortsætter:

– Han vil blive savnet, ikke kun af sin italienske ridefamilie, men af hele det internationale ridesamfund.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen