FEI: De danske OL-håb (video)

03-11-2020 14:14

Annika Knudsen Lorentsen

Det internationale rideforbund, FEI, har lavet en video med de danske OL-håb i forbindelse med World Cup-stævnet på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth med Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg synes, at Carina og Cathrine ser virkelig stærke ud. De har unge heste, som er 10 og 9 år. De har haft tiden til at bygge muskler på, blive stærkere, og jeg tror, at de har haft en fordel ud af alt det her, fortæller landstræner, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein blandt andet i videoen. 

Der er store håb for dansk succes ved OL i dressur, som jo blev udsat fra i sommers til næste sommer. Lige nu har Danmark rigtig mange gode ryttere og heste, og Carina Cassøe Krüth fortæller da også, at hun ikke mener, at man kan føle sig sikker, da der er så mange om buddet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 – Jeg mener, at vi har så mange gode ryttere og heste lige nu, og jeg tror ingen er sikre. Selvfølge er Cathrine ret sikker, men jeg mener ikke vi kan slappe af og tage tingene for givet, fortæller Carina blandt andet i interviewet med FEI. 

Se hele indslaget med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth og Andreas Helgstrand i videoen nedenfor. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen