Firkløverets septemberclinic aflyst

26-08-2016 09:53

Firkløverets springakademi aflyser deres første efterårsclinic for junior- og ungryttere med Maria Gretzer og Björn Carlsson, da datoer falder sammen med DM for hold

Copyright Ridehesten.com
Björn Carlsson og Maria Gretzer.

 Aflysningen skyldes at vores clinic 16. - 18. sept faldt sammen med hold DM på Vilhelmsborg hos Casper Cassøe, hvor mange af akademirytterne gerne ville ride. Vi har valgt at aflyse september clinicen for ikke at sætte vore ryttere i et dilemma. Fremover arbejder vi på at undgå sådanne sammenfald.

Næste clinic er derfor fra fredag til lørdag den 28. - 29. oktober for U25 ryttere med Lars Nørgaard Pedersen på Barthahus, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal.

Vi håber at præsentere vores coach Kim Ditrichsen til et foredrag for alle akademiryttere og for deres hjælpere og familie fredag aften ved springclinicen med Maria Gretzer og Björn Carlsson 11. - 13. November 2016.

Her vil vi også præsentere vores nye hovedsponsor Equipe, der tilbyder sadler inkl. tilpasning heraf til alle de akademiryttere, som måtte ønske det. I ugen op til hver clinic kan man finde program og deltagerlister under arrangementer på www.springakademi.dk 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald