Susanne stopper i Firkløveret

09-02-2023 12:00

Annika Knudsen Lorentsen

Susanne Taarnager har valgt at fratræde sin plads i bestyrelsen hos Firkløverets Springakademi, som hun var med til at grundlægge tilbage i 2015

Copyright Ridehesten.com
Susanne Taarnager. Foto: Firkløverets Springakademi
Nyheden fortsætter efter annoncen

Susanne grundlagde i 2015 Akademiet sammen med Rene Holstein, Mikala Bagge og Lotte Holm. For Susanne har arbejdet med de unge mennesker hele tiden været en absolut hjertesag og hun har lagt hele sin sjæl i udviklingen af de unge danske springryttere for, at de skulle kunne præstere bedre og samtidig være bedre rustet når problemerne spidser til.

Susanne hører til den slags mennesker som aldrig gør noget halvt, og det tærer også på kræfterne når den professionelle arbejdsbyrde i dagligdagen er stor, og det har den været for Susanne gennem de sidste halvandet år. Derfor har hun – med blødende hjerte – nu valgt at trække sig ud af akademiets ledelse, hvor hun har haft den daglige kontakt til de yngste akademi-rytterne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Susanne har inddraget hele sin familie i arbejdet i Akademiet. Morten Strøm var fast leverandør af mad til akademiet, mens akademiet var på Barthahus og Olivia Strøm har trofast hjulpet med planlægning og afvikling af alle clinics, som sin mors trofaste væbner. Frederikke Strøm har deltaget som akademiets rytter, først som juniorrytter og til i dag at være med i akademiets seniortrup.

Susanne skriver selv: – Rytterne har haft mit hjerte, træningen af hestene på den rette måde har haft mit fokus – at skabe det tillidsfulde rum for alle, sætte fokus på det at være et team, få flere ryttere bragt sammen og ryttere bragt ud af ensomheden. Det har været mit omdrejningspunkt. Jeg håber, at I også synes det er lykkes langt hen ad vejen.

Bestyrelsen og alle, der er involveret i Firkløverets Springakademi, vil savne hendes sprudlende engagement, og akademiet vil savne hele familien Strøm. Samtidig vil akademiet ønske Susanne en hverdag, hvor hun får mere tid til at pleje sig selv og sin familie. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner