Nord-Vest Box Cup i Bogø: Se vinderne her

21-06-2020 19:45

Marie Helene Rigård Rohleder

I dag blev vinderne fundet ved den anden kvalifikation i Nord-Vest Box Cup 2020 hos Sportsrideklubben Bogø 

Copyright Ridehesten.com
Malou Therese Mulbjerg Larsen på Stald Poppels Harmony til Baltic Cup i 2019. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nord Vest-Box Cup er en stilturnering for ponyspringryttere på distriktsniveau med det overordnede formål at fremme og belønne korrekt ridning. Finalerne plejer at blive afholdt ved World Cup i Boxen i Herning i uge 42. 

Årets andet kvalifikationstævne til Nord Vest-Box Cup blev redet i denne weekend hos Sportsrideklubben Bogø. 

I den LA2** Springning for kat. 3 ponyer red Camilla Winther på Greenacres Titter sig til sejren med totalscore af point på 9.2, foran Malou Therese Mulbjerg Larsen på Stald Poppels Harmony, og Amalie Breum-Harild på Bakkegårdens Nikita blev nummer tre. 

I den LA2** springning for kat. 2 ponyer var det Malou Therese Mulbjerg Larsen på Sunny, som vandt med en score på 9 point foran Olivia Lyager Rose på Glebe Glory og Frida Zeeberg Pedersen på Riddersholm Zander blev nummer tre. 

I den LA2** klasse for kat. 1 ponyer gik sejren til Nicoline Bo Rasmussen på Aille Suki med 9,2 point foran Emma Carøe Godske Østergaard på Davinci og Frida Munk Lassen på Grantorino som nummer tre. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Så gik de over til de MB1* klasser, hvor for kat. 3 ponyer kom Malou Therese Mulbjerg Larsen og red endnu en flot runde med Stald Poppels Harmony og vandt med 9.2 point foran Knirke Emelie Lebeck på Frida Star. 

For kat. 2 ponyerne i den MB1* klasse var det Mathild Skovbjerg på My Little Milton, som vandt med 8.6 point foran Knirke Emelie Lebeck på AMK Halo og Nicoline Engel Bjerre på Klæstrups Evita. 

For kat. 1 ponyer blev det Emma Carøe Godske Østergaard på Davinci som vandt med 9,3 point foran Nicoline Bo Rasmussen på Aille Suki og Sofie Højris Hansen på Shadow's Dancer. 

Se hele resultatet her. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen