Massiv dansk succes i Neumünster

28-10-2017 11:59

Thomas Bach Jensen

Danske springryttere i alle aldre er i denne uge draget til SHSH Holstein International i tyske Neumünster, hvor de allerede har sat sig på mange topplaceringer

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen og Conrisiko.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske springryttere har i den grad indtaget det internationale springstævne i Neumünster og har vundet mange klasser og opnået mange topplaceringer fra første klasse onsdag frem til nu.

Danske Mathias Nørheden Johansen, der er bosat i Elmshorn, har lagt stærkt ud med sejr i stænvets første klasser, bl.a. to 140 cm klasser med den 8-årige holstener Conrisiko e. Contendro II/ Lavall I samt en 125-130 på 6-årige Continio e. Contendro II/Lux.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lejse Bramminge, ligeledes bosat i Tyskland, har vundet en 130 cm klasse med den 12-årige holstener Cascada e. Contact Me/ Calvin, og Philip Lovén, der også bor i Tyskland, har med den 9-årige holstener Clondyke e. Calazio opnået to andenpladser i en 130 og en 135 cm klasse. 

Hos ponyerne har de danske ryttere opnået glimrende resultater, faktisk mange flere end vi her kan nævne. Blandt de vindende danske ponyryttere er Rebecca Kogler og Emira C e. Grisu N/ Caretino, der har vundet en 125 cm klasse,  Annestine Kibech Hansen og Eddies Dream, der har vundet en 120 cm klasse, og Josefine Sandgaard Mørup, der med Kantje's Valentijn e. Marits Mistique/ Kantje's Ronaldo har vundet en 115 cm klasse.

Følg stævnets resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen