Flarup i top-50 på verdensranglisten

08-04-2024 06:12

Peter T. Flarup er rykket op på FEI's verdensrangliste. OL i Paris venter til sommer, og Peter ligger her nr. 1 med Fascination på FEI's OL-ranking liste 

Copyright Ridehesten.com
Peter T. Flarup og Fascination. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske militaryrytter, Peter T. Flarup, er rykket op på verdensranglisten, og er nu en del af de 50 bedst placerede militaryryttere på FEI's verdensrangliste.

Peter, der tidligere lå placeret som nr. 51, er nu avanceret til en placering som nr. 48.

Oprykningen sker blandt andet efter at Peter var til start med den 13-årige DV-vallak Fascination e. Favorit Ask/ Lando (opdr. Jørn-Ole Jørgensen) ved det 4-stjernede stævne i Kristianstad i Sverige i forrige uge.

Her opnåede Peter og Fascination en andenplads i det samlede resultat med 41,2 strafpoint samlet. I samme klasse blev Peter tilmed nr. 3 med den 11-årige KWPN-vallak Impressed e. Zambesi TN/ Lauriston.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Peter har de seneste år arbejdet målrettet imod det kommende OL i Paris, der finder sted til sommer. Af samme årsag valgte han også at prioritere sin egen ridning frem for rollen som landstræner tilbage i 2022. Peter fungerede som landstræner for militaryrytterne fra 2019- 2022. 

Tilbage i 2021 deltog Peter i OL på Fascination, der blev afholdt i Tokyo. I et Instragramopslag beskriver Peter selv, at Fascination forsat er i topform, og at han ligeledes sigter mod OL i år med Fascination. Tilmed ligger han og Fascination også nr 1. på FEI's ranking liste over olympiske ryttere (gruppe A). 

Foruden Fascination og Impressed har Peter også de lovende heste, H. Carald Z e. Herald/ Solos Landtinus og Gamegirl Impe e. Chico's Boy/ Cyrkon XX (Pol) (opdr. Henning Møller Hansen) i stalden. 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen