Flarups OL-hest på vej til Tokyo

18-07-2021 15:23

Annika Knudsen Lorentsen

Inden længe slutter karantænen for Peter Flarups OL-hest fascination, som sent i aften læsses om bord på flyet mod Tokyo, hvor Anne Flarup står klar til at tage imod ham

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup og Fascination ved Copenhagen Eventing i 2020. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden den 11. juli har Peter Flarups OL-hest Fascination e. Favorit Ask/Lando (opdr. Jørn-Ove Jørgensen) været i karantæne i Aachen, hvor Peter har haft mulighed for at træne ham præcis som alle de andre militaryryttere har gjort. Sent i aften læsses Fascination om bord på flyet, som skal flyve militaryhestene til Tokyo, og så er OL-rejsen for alvor i gang. 

– Vi har ikke selv nogle med på flyet, men der bliver set godt efter ham, af nogle af dem fra de andre nationer, som har plads på flyet, forklarer Peter, og fortsætter:

– Min bedre halvdel, Anne, er hos ham i karantæne lige nu, og hun tager et personfly, så hun også er i Tokyo til at tage imod Fascination, når han ankommer. Jeg flyver fra København onsdag, og så er vi endelig rigtigt i gang med det, som vi har forberedt os til i meget lang tid. 

– Det har været en turbulent tid, det sidste 1,5 år [Peter Flarup]

Militarykonkurrencen i Tokyo rides fra den 30. juli til 2. august, så Peter har lidt over en uge i Tokyo, hvor han kan træne og forberede sig selv og Fascination på det der venter dem. Militarykonkurrencen afvikles således, at rytterne først rider dressur enten den 30. eller 31. juli. Terrænspringningen afvikles den 1. august, mens der skal rides ridebanespringning den 2. De 25 bedste efter ridebanespringning, skal ride endnu en runde på springbanen den 1., og her afgøres det endeligt hvem der kan tage medaljer med hjem fra Tokyo.

– Det har været en turbulent tid, det sidste 1,5 år, så det er virkelig fedt endelig at kunne sætte sig ombord på flyet, og komme i gang med at deltage ved det, som vi har set frem til så længe, slutter Peter.

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup ved Falsterbo Horse Show i 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen