Flere flotte debuter i Frederiksværk (video)

07-05-2021 20:43

Annika Knudsen Lorentsen

Landsstævnet hos Frederiksværk Rideklub startede i dag med en sejr til Liva Addy Guldager Nielsen i MB1, mens Cathrine Dufour red en sejr hjem i den 7-årige Eternitys Prix St. Georg-debut. Anne Troensegaard tog sejren i Intermediaire II, mens Nadja Aaboe Sloth red sig til en andenplads i sin debut i Intermediaire med den 8-årige Favour Gersdorf

Copyright Ridehesten.com
Liva Addy Guldager Nielsen og Don Caballero. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er nogle af Danmarks dygtige dressurryttere samlet til landsstævne hos Frederiksværk Rideklub, og i dag blev stævnets tre første klasser afviklet. 

Dagen startede med en MB1, hvor det blev 16-årige Liva Addy Guldager Nielsen, der tog sejren. Det gjorde hun i sadlen på Don Caballero e. Blue Hors Don Olymbrio/Blue Hors Don Schufro (opdr. Jytte Strangholt og Kurt Nørskov). Sammen red de til 70,946 %. 

Andenpladsen gik til Lea Dyre Jensen med Lykkeholms Duel e. Blue Hors Don Olymbrio/Liberty Dance (opdr. Helle S. Merrald), mens tredjepladsen gik til Karsten Hansen med Stutteri.dk Burning Steps e. Erlando/Blue Hors Romancier (opdr. Nobel ApS). 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Eternity. Foto: Ridehesten.com/Mie Poulsen

Dufour i debutsejr med Eternity
Sejren i dagens Prix St. Georg gik til Cathrine Dufour i sadlen på den 7-årige Eternity 75 e. Escolar/Sir Donnerhall I. Det var debut på dette niveau for Eternity, men på trods af det opnåede ekvipagen hele 75,044 %, og dermed var det en sikker sejr. 

Andenpladsen i klassen gik til Blue Hors-rytter Nanna Skodborg Merrald med Blue Hors Zalablaster e. Blue Hors Zack/Alabaster, mens Sophia Wilson, som er beriderelev hos Frederiksværk Rideklub, tog tredjepladsen med Softball e. Fürstenball Onassis. Det var også Sophia og Softballs debut på dette niveau. 

Copyright Ridehesten.com
Anne Troensegaard og Kipling. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejr til Troensegaard og flot debut til Aaboe Sloth
I Intermediaire II blev det Anne Troensegaard med den 11-årige Kipling TSH e. Hofrat/Hohenstein E.H (opdr. Peter Christensen), der sikrede sig sejren med 72,325 %. 

Lige efter, med en score på blot 0,044 % lavere end Anne, blev det Nadja Aaboe Sloth på andenpladsen. Nadja var til start med den 8-årige Favour Gersdorf e. Foundation/Leandro (opdr. Inger-Marie Andreasen), og det var parrets debut på dette niveau. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf efter dagens debut. Foto: Privat

Tredjepladsen i klassen gik til Joachim Chr. Thomsen med Vichy Pax e. Vivaldi/White Magic (opdr. Stutteri Hjorth), som red til 70,395 %.

I videoen nedenfor kan I se Nadja og Favour Gersdorfs debut. 

Ridehestens fotograf er til stede ved stævnet i morgen, og billederne fra stævnet vil være online senest i starten af den kommende uge.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner