Flot dansk springning sydpå

30-09-2017 21:59

Camilla Tiefensee Schrøder

Flere danske springryttere har vist fin form med nulrunder og placeringer ved de internationale stævner de seneste dage i både i Portugal, Italien, Belgien og Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen på Flora by Gucci. Foto: Ridehesten.com (arkivfoto)
Nyheden fortsætter efter annoncen

Gorla Minore Italien
Rikke Andersen har vist rigtig meget flot springning i Italien, hvor hun befinder sig med flere heste. Lørdag toppede hun sammen med Flora by Gucci, hvor to nulrunder og tiden 39,00 bragte dem til en tredjeplads i klassen for 7-års heste. I fredagens klasse for 7-års heste red samme ekvipage sig til en sjetteplads.
Fredag opnåde hun flere placeringer - en 18. plads på Freya i 135 cm-klassen, og en 14. plads på Chimairas i 6-års klassen.

Vilamoura Champions Tour, Portugal
Sidste weekend fik Rikke Belinda Barker adskillige topplaceringer ved Vilamoura Champions Tour, og også i denne weekend er det gået godt på springbanen i Algarve. Fredag red hun sig til en ottendeplads i CSIYH1*-klassen for 5-års heste på Electric Lady Love med en fejlfri runde og tiden 69,89.
Efter en pause lørdag starter hun igen søndag med Quitha Blue og Quarelie de La Louvet

Nyheden fortsætter efter annoncen

Azelhof, Lier, Belgien
Clara og Emil Hallundbæk befinder sig i øjeblikket i Belgien, og her har de redet mange fejlfri runder med det danske flag.
Blandet andet blev begge søskende placeret med fejlfri runder i fredagens CSI2* 140 cm. Emil Hallundbæk som nummer 11 på Charinta e. Chacco-blue/Carinue og Clara Hallundbæk som nummer 13 på Early Morning Mist e. Lancaster V/Kannan.
Lørdag red Emil Hallundbæk sig til en 12.-plads på Jixit efter en fejlfri runde med tiden 78,56.

Riesenbeck, Tyskland
Zascha Nygaard Andreasen og Jessica Toelstang har ved stævnets to første dage redet mange fejlfri runder, dog uden placering. Fredag blev det desuden til en femteplads til Jessica Toelstang på Luigi e. Lamentos/Concetto med nul fejl og tiden 32,42.

Se en oversigt over alle danskere til internationale stævner i denne uge.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen