Massiv opbakning til DM-stævnet

29-04-2011 10:19
Der er godt fyldt op i klasserne ved danmarksmesterskaberne i ridebanespringning på Tågerup fra 4. til 8. maj, hvor op mod 130 ryttere og 230 heste er tilmeldt stævnet, der afvikles fra den 4. til den 8. maj hos Schou & Skouboe på Tågerup i Sommersted vest for Kolding
Copyright Ridehesten.com
Juniorrytter Mathias Nørheden, der her ses med Carlos, er blandt de mange deltagere ved DM i Tågerup (Foto: Ridehesten.com).

Det er toppen af den danske springelite, der stiller op i kampen om danmarksmesterskaberne, hvor der skal findes fire danske mestre; nemlig Senior, Ungrytter (U21), Junior (U18) og det helt nye mesterskab for Children - ryttere op til 14 år, som rider hest. I seniorklassen deltager selvfølgelig Andreas og Christian Schou, som her er på hjemmebane. Andreas er lige vendt hjem fra Sverige med en sejr i grandprix-klassen i Henriksdal, hvor han red Chicago. Tina Lund, der samme weekend vandt grandprix-klassen i Drammen i Norge, kommer til Tågerup med seks heste. Rikke Andersen, der sidste år vandt sølv som Ungrytter stiller i år op som senior. Blandt andre kendte seniorryttere kan nævnes Camilla Enemark, Søren Nørgaard Pedersen, Thomas Sandgaard. Også Lars Pedersen og Thomas Velin er med til stævnet. Hos ungrytterne ses bl.a. Christine Larsen, som fik bronze i fjor, Nanna Dahlmann-Christensen, Josephine Toftedal Bagge og Sashia Astrup Jensen. Hos juniorerne bl.a. Regitze Ericsson, som fik sølv i fjor, med igen, ligesom Camilla Fliedner Ernst, Mathias Nørheden Johansen og Alexandra Sisseck. Også Children-klassen er godt besat med 12 ryttere. Det er ikke kun danske ryttere, der stiller op. Der er også tilmeldt udenlandske ryttere – fra Schweiz, Mexico og Sverige. De kan selvfølgelig ikke være med i mesterskabskampen, men deltager i de mange andre klasser, som også afvikles ved stævnet. Det bliver til i alt 17 klasser på de fem dage – og dertil kommer gallafest fredag aften og hingstefremvisning lørdag. Pressemeddelelse.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen