Flot ridt ved PL for Caroline Cecilie Nielsen

27-08-2021 12:41

Annika Knudsen Lorentsen

Caroline Cecilie Nielsen har netop redet ved PL i Tokyo, og her blev det til 70,265% og dermed er ekvipagen godt fra start

Copyright Ridehesten.com
Caroline Cecilie Nielsen. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag er der igen to danske ryttere til start ved PL, hvor 31-årige Caroline Cecilie Nielsen netop har redet sit første ridt ved legene i Grad III. 

I sadlen på Davidoff 188 e. Diomedes/Rubinstein 46 leverede Caroline et rigtig fint program, der blev belønnet med 70,265%, og Stinna Tange, der selv er tidligere PL-rytter og kommenterer PL for DR, mener, at det var en smule lidt for et ellers godt program.

– Det var et rigtig fint program. Det er en dejlig hest, og jeg synes faktisk det var lidt fedtet med den bedømmelse, fortæller Stinna efter ridtet. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Davidoff har en rigtig god trav, mens den har det lidt sværere i skridten. I løbet af programmet leverede Cecilie og Davidoff nogle rigtig fine øvelser i begge gangarter og de kom dermed sikkert fra start. I alt er der 18 ekvipager til start i Grad III, og de 8 bedste efter i dag får plads i kür der afholdes på mandag. I grad III rides der kun øvelser i skridt og trav. 

I går red både Katrine Kristensen og Susanne Jensby Sunesen, og de gik begge videre til  kür mandag, mens vi nu skal krydse fingre for, at Cecilies resultat rækker til en plads i top-8, ligesom vi skal krydse fingre for Tobias Thorning Jørgensen, der skal ride senere i Grad III-klassen. 

Cecilie, som netop har været til start lider af Cerebral Parese, hvilket betyder, at hun har begrænset kontrol over sin venstre side af kroppen. Caroline har tidligere vundet en bronzemedalje i PL, det gjorde hun tilbage i 2008. Siden er det blevet til flere medaljer ved EM og VM, og så har hun vundet i alt 11 dansk mesterskaber. 

Følg med i resultaterne HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen