Flotte danske resultater i Falsterbo

14-07-2022 21:57

Falsterbo Horse Show har i dag budt på finaler i Folksam Open for 5- og 6-årige dressurheste samt semifinalen for de 7-årige, hvor det er blevet til flere gode resultater for danske heste og ryttere

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Everian L. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Ved det prestigefyldte stævne, Falsterbo Horse Show, har en række danske heste og ryttere i dag været i ilden på dressurbanen og her er det blevet til flere flotte placeringer. 

For 7-års hestene var 23 ekvipager i dag til start i semifinalen og her blev Anna Kasprzak og Everian L  e. Everdale/Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard) bedste danske ekvipage, da de blev nummer fem med 77,06% hvor de blandt andet fik 8,2 for både galop og fremtidsperspektiv. 

De ti bedste fra dagens klasse er kvalificeret til finalen på lørdag og med en niendeplads i dag, sneg Rikke Dupont og Grand Galiano e. Grand Galaxy Win/Blue Hors Don Schufro (opdr. Lotte og Gert Buchhave) sig med.

Efter semifinalen for de 7-årige, indtog 5-års hestene banen og bedste danske islæt i klassen blev svenske Jessie Johansson, som på danskopdrættede på Fidell e. Blue Hors Farrell/Blue Hors Romanov fraf Brandtbjerggaard ved familien Buhl, blev nummer seks med 75,68%.

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og Skovdals Dexter. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

I tirsdagens semifinaler for 6-års heste var danske Donkey Boy-afkom i top og det var de også i dages finale. Det blev dog ikke en dansk ekvipage som sejrede, men der i mod tilfaldt sejren Tjørnelys Torino e. Tailormade Temptation/ Marlon (opdr. Jørgen Kaspersen), der blev redet af svenske Maria von Essen.

Det var dog særdeles tæt på for danske Susanne Barnow og Skovdals Dexter e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Romanov (opdr. Bjarne Skovdal), da de med 77,49% var blot 0,084% fra sejren. I stedet blev det til en velfortjent andenplads til den danske ekvipage, som blandt andet blev belønnet med 9,0 i trav og 8,3 for fremtidsperspektiv.

På femtepladsen fulgte Sissel Bille Jakobsen med Dúné Nec e. Hesselhøj Donkey Boy/De Noir (opdr. Nana Eckhardt), mens Jan Møller Christensen og Hesselhøj Dream e. Hesselhøj Donkey Boy/ Sir Lancelot M (opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck) blev nummer otte.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen