Flotte militarypræstationer i weekenden

25-08-2020 09:05

Annika Knudsen Lorentsen

Der var danske ekvipager til start ved flere militarystævner i den netop overståede weekend, og her blev der redet flere flotte resultater hjem. Jakob Binder Struck opnåede det bedste resultat med en 10. plads i CCI2*

Copyright Ridehesten.com
Jakob Binder Struck og hesten Campesina, som han vandt DM på i 2018. Foto: Ridehesten.com/Camilla Tiefensee Schrøder

Ved militarystævnet i Arville i Belgien blev 26-årige Jakob Binder Struck i weekenden placeret med hesten Moonlight Dance i den CCI2* klasse. Hesten har Jakob kun redet i få uger, men på trods af dette, formåede ekvipagen at placerer sig som nr. 10 ud af 77 ryttere. 

Jakob Binder Struck blev Danmarksmester i 2018, og vandt individuel bronze ved NM i 2019, ligesom de var på det sølvvindende hold.

Til daglig er Jakob bosat i Tyskland, men han har planer om at være til start i Danmark ved Sportsrideklubbens internationale militarystævne, Copenhagen Eventing, den 25.-27. september.

Ekvipagen red et dressurprogram til 69,77 % og havde derfor 30,2 strafpoint med videre inden terrænet. I terrænet var ekvipagen fejlfri på forhindringerne og på tid, mens de på den afgørende springbane sluttede med blot 4 fejl. Det betød, at ekvipagen sluttede med samlet 34,2 strafpoint. 

Se resultatet her. 

Sara Bech Strøm flot gennem 4*-stjernet military
Også danske Sara Bech Strøm har i weekenden været til start ved et internationalt militarystævne. Hun red på 4*-stjernet niveau ved stævnet i engelske Burgham. 

Det startede med et dressurridt, som Sara ikke var helt tilfreds med, men i ridebanespringningen red de fejlfrit og avancerede fra en 72. plads til en 52. plads. 

I terrænet gennemførte ekvipagen uden fejl på forhindringer, men med 6,4 tidsfejl. Slutresultatet blev 48,4 strafpoint og en samlet placering som nr. 43. 

Se resultatet her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen