Flotte ridt i Spanien og Portugal

12-02-2023 18:19

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævner under varmere himmelstrøg i henholdsvis Spanien og Portugal, har flere danske ryttere her i weekenden leveret gode ridt, og det er blevet til flere placeringer i 140-150 cm klasser 

Copyright Ridehesten.com
Sophia Studd med Holsteins Matina. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved stævner i både Vejer de la Frontera og Oliva i Spanien og i Vilamoura i Portugal, er der danske springryttere til start denne vinter, og her i weekenden er det blevet til mange flotte resulater. 

I Vejer de la Frontera, Spanien red Jennifer Pedersen sig i går til en fjerdeplads i en 140 cm-klasse. Det gjord ehun med Didam e. Cardento/ Guidam med en fejlfri og hurtig runde. 

I dag har Martin Dinesen Neergaard redet fejlfrit med den 8-årige Kalista e. F One USA/ Carthago Z i en 145 cm-klasse og sikret sig en placering, mens Jennifer Pedersen med Catdaddy e. Cascadello/ Quidam de Revel tog en placering i en 140 cm-klasse. 

Endnu en topplacering til Hallundbæk
I Vilamoura har Emil Hallundbæk vundet flere klasser denne uge, og i dag red han sig til en andenplads i en 145 cm rankingklasse. Det gjorde han med Casirus e. Casiro 3/Landor S. I alt har Emil sikret sig seks top-6 placeringer i løbet af ugen ud af sine 11 starter, herunder to sejre. 

I samme klasse tog Søren Møller Rohde ottendepladsen i sadlen på Grace Ask e. Darco de Revel/ Contender (opdr. Birgit Becker), som ligesom Emil leverede et fejlfrit ridt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren har generelt haft et succesfuldt stævne, hvor han sluttede dagen af med en placering i den 150 cm høje Grand Prix-klasse. Her red han avlshingsten Action Man Ask Z e. Action-Breaker/ Calvados Z fejlfrit igennem hovedrunden. Et nedslag i omspringningen kostede dem en topplacering, men de sluttede på en flot 10. plads.

Flot præstation fra Sophia Studd
I Oliva, Spanien har der ligeledes været danske springryttere til start, og en af dem er Sophia Studd, der i går leverede en god runde i en 145 cm-rankingklasse. 

Hun red fejlfrit i hovedrunden med Holsteins Martina e. Party Dance/ Charmeur (opdr. Fam. Holstein), og dermed sikrede hun sig en plads i omspringningen. Her blev det dog til to nedslag, men ekvipagen endte alligevel på en flot sjetteplads. 

I samme klasse blev Søren Pedersen placeret som nr. 7 med 2 tidsfejl i sadlen på Tailormade Carem Sandy e. London/ Sandro Boy. 

Foruden de nævnte resultater, er der flere danske ekvipager der har opnået flotte resultater ved stævnerne i Sydeuropa. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner