Vanvittig tilmelding til Christmas Show Warm Up

08-09-2016 10:28

Har du planer om at ride Christmas Show Warm Up i år? Så skal du være hurtig, for stort set alle ponyklasserne er besatte, mens tilmeldningerne for hest også strømmer ind til det populære stævne

Copyright Ridehesten.com

Hvert år afholder Danish Derby Horse Shows det yderst populærere Christmas Show Warm Up. Først for hest og bagefter for pony, som i år er den 18.- 20. november for hest og fra den 23. - 27. november for ponyer.

Derefter står der på Baltic Cup på programmet fra den 1. - 4. december, mens det hele ender ud i det store Christmas Show fra den 6.- 11. december. Alt i alt bliver det en meget travl måned for arrangørerne bag Danish Derby, blandt andet sekretiatschef, Kirsten Mohr hvor tilmeldingerne til ponystævnet er helt vanvittige.
- Vi er helt vildt glade for den opbakning for har fået og vi er ydmyge om at det hvert år går så stærkt med tilmeldingerne. Vi gjorde det at vi i søndags varslede på Facebook at tilmeldingen ville åbne samme dag kl. 20:00, så på slaget 20 åbnede vi op og efter 12 minutter var alle faste bokse væk, fortæller Kirsten og fortsætter - De mange tilmeldinger fortsatte, således at vi nu har udvidet fra at vi normalt starter kl. 17 onsdag aften, til at vi i år startede allerede kl. 07:30 og derved at plads til 200 starter ekstra. 

Stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MB, som er med til at stævnet er utrolig velbesøgt både af ryttere og af publikum som gerne vil se springning på alle niveauer. Det som også er fordelen ved afviklingen på Vilhelmsborg, at lige meget hvilket niveau man rider på, så bliver stævnet afholdt under professionelle rammer, som nærmest er en kopi af det store Christmas Show. Derfor har Kirsten Mohr også reserveret plads til flere af dem som endnu ikke har bestået ryttermærkerne og fået rytterlicens, således at de kan komme til start når de har erhvervet det inden stævnet. For som Kirsten selv siger: Det vigtigste for os er at der er plads til alle og at vi holder noget der er populært for bredden. 

Så hvis du har planer om at ville ride Christmas Show Warm op, så skal du vær hurtig. Næsten alle ponyklasserne er fyldt op og lukket for starter, på trods af at tilmeldingen først startede i søndags og i skrivende stund er der kun 4 klasser der ikke er fyldt. 

Læs mere om stævnet på klubbens hjemmeside HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner