Følaften i Dansk Varmblods region 7

22-06-2020 11:49
Avl

I år finder Dansk Varmblods region 7’s årlige følaften sted lørdag den 11. juli, og eftermiddagen byder på spændende følkig hos flere avlere nord for Limfjorden. Alle er velkommen på turen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Varmblods region 7 er traditionen for følaften, at man i de lige årstal tager nord for Limfjorden, og i de ulige går turen i år syd for Limfjorden. I år går turen forbi både store og små avlere, og der vil være både dressur- og springheste på programmet, der slutter af med fælles spisning og avlerhygge.

Alle er velkommen til arrangementet, uanset om man er fra region 7 eller om man er medlem af Dansk Varmblod. For at kunne overholde gældende regler om deltagerantal er det i år nødvendigt med tilmelding til arrangementet, hvilket gælder både følfremvisning og deltagelse i spisning og aftenhygge bagefter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilmelding sker efter først til mølleprincippet. Læs meget mere om tilmelding på regions 7's hjemmeside, der også opdateres med alt om tidsplan, besøgsadresser mv. Sidste tilmelding: Onsdag den 1. juli 2019.

Første stop på turen er kl. 13.30 hos Anna Marie Nielsen og Egon Molin på Plantagevej 45, 9700 Brønderslev, hvorefter turen går videre til et par stutterier Midtvendsyssel.

Turen, der byder på et overtal af dressurføl men også flere springføl, har sidste stop kl. 16.30 hos Per Thomsen på Stutteri Teglovnen på adressen Flauenskjoldvej 18, 9352 Dybvad, hvor vi slutter aftenen med mad og avlerhygge.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner