Følauktion med topføl i pinsen

03-05-2017 11:22
Avl

Når Dansk Varmblod deltager med en eksklusiv kollektion af elitedressurføl ved Equitour Aalborgs Nordic international Sales i pinsen, så gælder det DV-registrerede føl af enhver dressurbetonet afstamning. Føl fra andre forbund kan også udtages til auktionen

Copyright Ridehesten.com
Føl af vidt forskellige dressurafstamninger er velkommen til besigtigelse.

Dansk Varmblod har fået muligheden for at deltage ved Equitour Aalborgs Nordic international Sales i pinsen med en kollektion af tidligt fødte, DV-registrede dressurføl. Der kan udelukkende tilmeldes føl, der er  født inden 1. maj. Føllene skal have en afstamning med kårede individer i fire led og dermed en afstamning, der giver føllet mulighed for selv en dag at kunne kåres i højeste kåringsgrad. Alle Dansk Varmblods registrerede føl, der kan matche disse krav, er velkommen til udtagelsen. Føl fra andre forbund kan også udtages til auktionen.

Procedure ved tilmelding af føl til besigtigelse
Tilmelding af Dansk Varmblodsføl kan ske til mf@varmblod.dk, men tilmelding af føl registreret i andre forbund rettes til per@helgstranddressage.dk. Tilmeldingsfristen til besigtigelse er den 10. maj.
De rettidigt tilmeldte føl besigtiges på tre pladser i landet, hvorefter auktionsudvalget vil udpege føl til auktionen, der finder sted lørdag den 3. juni om aftenen.

Besigtigelser:

  • Mandag den 15. maj kl. 10.00-12.00 på Vilhelmsborg
  • Mandag den 15. maj kl. 16.00-18.00 på Atterupgaard
  • Tirsdag den 16. maj kl. 14.00-16.00 Helgstrand Dressage

Spørgsmål omkring auktionen kan rettes til auktion@varmblod.dk, tlf. 87 47 54 17. Louise Ringsbo tlf. 61 67 94 93 og Per Jensen per@helgstranddressage.dk hos Helgstrand Dressage.

Se mere på Nordic Internationalsales

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner