Følauktion Nord er lige om hjørnet

17-09-2019 16:00
Avl

49 dejlige føl kommer på lørdag under hammeren ved Dansk Varmblods Følauktion Nord på Vestbirk Ridecenter i Østbirk, så fik du ikke tidligere på året erhvervet din fremtidshest, så er chancen der nu

Copyright Ridehesten.com
Blandt ti springføl finder vi Rydal`s Peter Pan, der er efter hingsten Comme Il Faut Plus og ud af en præstationsstærk og velkendt hoppestamme.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den traditionsrige Følauktion Nord er resultatet af et fantastisk samarbejde mellem Dansk Varmblods jyske regioner 5 og 6, og det helt klare mål bag auktionen er at give avlerne mulighed for, at så mange føl som muligt skifter ejer til den bedst mulige pris. Og til hjælp hermed er auktionarius Finn Campen fra Campen Auktioner.

Auktionen finder sted på lørdag den 21. september 2019 på Vestbirk Ridecenter, Kongevej 32A, 8752 Østbirk, lige som auktionen kan følges på livestream på Zibrasport Equest.

Copyright Ridehesten.com
Blandt syv auktionsføl efter Blue Hors Zackery er Blue Hors følskuefinalisten Dortheasmindes Zantia, der er ud af en præstationsrig hoppestamme.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De 49 handelsundersøgte føl præsenteres i hallen kl. 16.00. Der er plads til 400 spisende gæster, og spisningen starter kl. 17.00, hvor der også vil være auktion over mange forskellige effekter sponsoreret af velvillige sponsorer. Kl. 19.00 starter følauktionen.

Der er gratis adgang til auktionen, og der er stadig enkelte spisebilletter, hvis man er hurtig til at kontakte Karin S. Larsen på kasularsen@gmail.com eller på tlf. 50574160. 

Copyright Ridehesten.com
Den gigantiske følproducent Franklin har tre føl på Følauktion Nord, heriblandt det dejlige hingsteføl Sandbæks Rio-Fandell.

Se hele kollektionen.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev