Følfremvisning i Danmarks flotteste kulisse

18-05-2018 15:14
Avl

Blue Hors indbyder til den traditionsrige fremvisning af den aktuelle følårgang og vil samme aften mandag den 28. maj vise nogle af avlshingstene på Blue Hors 

Copyright Ridehesten.com
Som første punkt på aftenens arrangement præsenterers nogle af stationens hinste på gårdspladsen, hvor publikum har mulighed for at se hingstene på tæt hold og høre deres historie. Her er det Blue Hors Zalabaster i 2017.

Den gode nyhed om lempelse af forholdsreglerne i.f.m. herpesvirus 1 har stor betydning for mange aktuelle hestearrangementer i Danmark, og det betyder bl.a., at Blue Hors' populære følaften nu kan gennemføres.

Mandag den 28. maj kl. 19.00 gentager Blue Hors den tidligere succes med en følaften med fremvisning af årgang 2018 på Blue Hors. Det gælder både føl født på Blue Hors samt føl, der står med deres mødre på stationen til inseminering. Der vil være en rig mulighed for at se føl efter hingstene fra både Blue Hors og Stutteri Ask.
 
Der vil ved samme lejlighed også være mulighed for at se nogen af avlshingstene på tæt hold, da arrangementet altid starter med en præsentation af hingstene foran hingstestalden. Arrangementet er åbent for alle, og der vil være pølser på grillen og dertilhørende fadøl og sodavand.

Copyright Ridehesten.com
Ved den traditionsrige følaften på Blue Hors er der rig mulighed for en god avlersnak, mens man ser føl efter stationens hingste.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner