Første Blue Hors-auktion i weekenden

30-01-2024 19:32

Blue Hors er klar med endnu en auktion. Den første af fire auktioner i februar måned finder sted på fredag, og her er der 24 heste af finde i kataloget

Copyright Ridehesten.com
Vento er en af hestene, der er på auktion ved Blue Hors Valentine Auction. Her med Tania M. Joensen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors afholder i løbet af februar en række auktioner, hvor det er muligt at byde på en stribe af stedets lovende dressurheste. Den første af de fire auktioner, Blue Hors Valentine Auction, afholdes denne fredag, og her er det både muligt at byde via telefon, online eller ved tilstedeværelse på Blue Hors. 

Forud for auktionen har der været mulighed for at komme og møde hestene og prøveride dem. Den første mulighed for prøveridning fandt sted d. 23. januar, mens den sidste finder sted d. 31. januar fra kl. 14-16.

Til auktionen præsenteres alt lige fra unge, kommende stjerner til godkendte avlshingste og erfarne konkurrenceheste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kataloget af udbudte heste til Blue Hors Valentine Auction kan ses her. 

Følger op med flere auktioner
Blue Hors præsenterede i løbet af efteråret og december en række heste til flere auktioner. Her var der både rideheste, avls- og unghopper samt føl på auktion.

Auktionerne følger i kølvandet på Blue Hors' omfattende nedskalering. I september annoncerede familien Kirk Kristiansen i en pressemeddelelse, at Blue Hors fremover ville komme til at fungere som et mere enkelt setup. Dermed ville faciliteterne i Randbøl også blive solgt, mens et mindre antal heste og ansatte i 2024 kommer til at flytte med til Stutteri AskFyn i Blue Hors' nye rammer. 

I februar måned vil der i alt blive afholdt fire auktioner, som finder sted på følgende dage: 

  • 2. februar - Blue Hors Valentine Auction
  • 6. februar - Blue Hors Youngster Auction
  • 13. februar - Blue Hors Future Auction
  • 22. februar - FINAL Call Auction
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner