Første medalje af guld på dressurbanen

27-06-2019 17:56

Britt Carlsen

Total dansk dominans i holdkonkurrencen ved Agria Nordic-Baltic Championships sikrede U25-rytterne en guldmedalje med 21 procentpoints forspring

Copyright Ridehesten.com
Holdguld til de danske U25-ryttere: Victoria Vallentin, Josefine Hoffmann, Emma Skov og Søren Wind.

I dag blev holdkonkurrencen ved det Nordiske Mesterskab for U25 afgjort på gårdspladsen på Vilhelmsborg. De danske ryttere var helt suveræne og de besatte plads 1 til 3 samt 5 i holdkonkurrencen ved Agria Nordic-Baltic Championships præsenteret af Dressurens Venner. 

Den nybagte danmarksmester Victoria Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig dansede i solen på gårdspladsen og med 74% red hun sig til en sikker sejr. Hun blev fulgt af DM-sølvvinderen Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov (opdr. Stutteri Hønnerup) med 70,538 i et meget smukt og kontrolleret program, hvor Josefine ikke satsede i øgningerne, men red sikkert for holdet. Søren Wind, der vandt DM-bronze lå også i dag på tredjepladsen med Diego, der havde lidt store øjne på gårdspladsen, men blev flot kontrolleret af Søren til 69,436% En enkelt svensk ekvipage sneg sig ind i rækken af danskere i toppen nemlig Isabella Tovek/Sam Donnerhall, mens Emma Skov og Cracker Jack tog den sidste placering i klassen. 

Dermed blev det til en sikker dansk guldmedalje til holdet. 

Se resultatet HER.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen