Første rytterrepræsentant i FEIs hovedbestyrelse

09-05-2011 10:19
Ved fredagens ekstraordinære generalforsamling på det olympiske museum i Lausanne, Schweiz, blev den succesfulde franske springrytter, Kevin Staut, som den første sportsudøver nogensinde, valgt til FEIs hovedbestyrelse
Copyright Ridehesten.com
Kevin Staut skal repræsentere rytternes interesser i FEIs hovedbestyrelse. (Arkivfoto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard)

31-årige Kevin Staut, der blandt andet ligger nr. 1 på springrytternes verdensranglist og fører World Cuppen i med 96 point, vil over en 3-års periode være en del af FEIs hovedbestyrelse, sammen med John McEwen fra England, Pablo Mayorga fra Argentina, Sheikh Khalid bin Abdulla Al Khalifa fra Bahrain, Richard Nicoll fra USA og Ingmar De Vos fra Belgien. - Sportsledelse kommer ofte komme til at handle om politik, og udnævnelsen af en repræsentant for sportsudøverne til hovedbestyrelsen er en historisk begivenhed for FEI. Det vil give os en konstant påmindelse om, at sport altid bør være kernen i alt hvad vi gør, forklarer FEIs præsident HKH Prinsesse Haya og fortsætter; - Kevin er en overlegen rytter, som vil repræsentere sportsudøvernes interesser på tværs af alle disciplinerne under FEI. Vi beundrer ham alle meget og vi er glade for, at han er blevet en del af hovedbestyrelsen. Om sin nye rolle i FEI udtaler Kevin Staut; - Det er en spændende tid – Jeg vil fortsætte med at konkurrere, mens jeg hjælper FEI med at opbygge et tættere forhold til sportsudøvere, de nationale forbund og ryttergrupper verden over. - Jeg har diskuteret min rolle på sigt med FEIs præsident. Vi har et fælles mål om at opnå en klar kommunikation og skabe større opmærksomhed indenfor ridesporten og det bredere publikum, og jeg ser I høj grad frem til at opnå disse mål.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen