Fortsat succes i Lummen

13-04-2013 18:33

Danskerne fortsætter med at indkassere placeringer ved det internationale springstævne i belgiske Lummen

Copyright Ridehesten.com
Thomas Jensen og Clapton. (Arkivfoto: Ridehesten.com)

Både fredag og lørdag har flere af de danske springryttere været på banerne i Lummen, Belgien, med flere flotte placeringer til følge.

I fredagens CSIYH* (110 cm) for 5-års springheste var Thomas Jensen og Canaldo fejlfri, mens han opnåede en tiendeplads på DV-hesten Clapton e. Capo/Isotoop (opdr. Lene Sternkopf) i CSIYH*-klassen for 7-års springheste (130-135 cm) med fire fejl i tiden 79,97 sek.

Hele fire danske ekvipager opnåede placering i fredagens etstjernede CSI (110 cm). På både tredje- og fjerdepladsen kom Josefine Beltoft Esbensen på henholdsvis DV-hesten Charming e. Lauterbach/Corrado I (opdr. Lars Fedder) med nul fejl i omspringningen i tiden 43,66 sek. og DV-hesten Cuba med fire fejl i omspringningen i tiden 42,72 sek. Laura Skare på RDS-hoppen Solkrons Camary e. Casir Ask/Sparkling Boy (opdr. Lise Lund Andersen) spring sig til en placering som nummer 11 med fire fejl i tiden 76,38 sek., mens 12.pladsen gik til Clara Sophie Chop på Poca Line med fire fejl i tiden 77,65 sek.

Lørdag blev det til en ottendeplads i den trestjernede CSI (135 cm) for Karina Truelsen på Cassano med nul fejl i tiden 75,21 sek., mens niendepladsen i klassen gik til Mikæl Kolind på DV-hesten Hummels Ziggy Stardust e. Concorde/Ramiro Z (opdr. Hummelshøj og Højsleth) med nul fejl i tiden 76,06 sek.

I lørdagens CSI*** (130 cm) blev det til en 12.plads til Karina Truelsen på Blue Moon med otte fejl i tiden 76,28 sek.

Se flere resultater her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner