Fra 2020 skal efteranmeldelse ske via DRF Go

10-12-2019 11:04, af Kristine Ulsø Olsen

Hidtil har man som rytter skullet efteranmelde til stævner direkte til stævnearrangøren, men efter årsskiftet er det fortid. Herefter skal alle efteranmeldelser nemlig ske via DRF Go!, og det betyder mindre arbejde for klubberne, mere overskuelighed for rytterne og færre fejl i de tastede stævneresultater.

Copyright Ridehesten.com

Færre fejl i stævneresultater
– Som det har været indtil nu, hvor rytterne selv har efteranmeldt direkte til klubberne, har vi desværre oplevet, at der ofte sker fejl i formidling af informationer omkring både hest og rytter. F.eks. hænder det ofte, at stævnearrangøren ikke får oplyst hestens fulde navn, og resultaterne fra stævnet bliver derfor tastet på en forkert hest, hvis der er flere heste registreret med samme navn i Go!. Det betyder i sidste ende, at vi i DRF ikke kan være sikre på, at vi får matchet de rette resultater med de rette ekvipager, og det medfører naturligvis frustration hos rytterne, hvilket vil vi gerne forsøge at undgå, siger Sport- og Servicechef Anne Silfwander. 

Sådan påvirker det dig som rytter
Ved efteranmeldelse skal du stadig kontakte klubben pr. mail for at høre, om der er plads i den/de klasse(r), du ønsker at starte, og herefter kan du så melde til via DRF Go! På den måde sikrer du dig, at al nødvendig og ikke mindst korrekt information når frem til klubben, og du kan til hver en tid holde styr på, at dine tilmeldinger er korrekte på din Go!-profil. Det giver et helt andet overblik for dig som rytter, end hvad der er tilfældet i dag, og det gør det muligt at fange eventuelle fejl tidligt i forløbet.  

Mindre arbejde for klubberne 
– Det er vores klare opfattelse, at mange klubber i dag bruger uforholdsmæssigt mange frivilligetimer på at taste efteranmeldelser manuelt, og det kan vi undgå ved, at rytterne skal benytte DRF Go! i stedet. Det giver super god mening, fordi rytterne jo allerede bruger Go!, når de melder til, inden fristen udløber, tilføjer Anne Silfwander. 

/DRF

 

Læs også

DRF indfører digital efteranmeldelse

17-01-2020 10:00, af Camilla Tiefensee Schrøder

Tirsdag den 21. januar igangsættes efteranmeldelser via DRF Go!, men uge 4 er en indfasningsperiode, og stævnerne i den uge vil derfor stadig fungere efter den gamle ordning, oplyser Rideforbundet

Daniel Deusser tilbage i den røde jakke

09-05-2019 13:57, af Kristine Ulsø Olsen

Grundet uoverensstemmelser med det tyske rideforbund, har Daniel Deusser ikke været en del af det tyske landsshold i næsten tre år. Nu er partnerne blevet enige og Deusser får comeback i den røde jakke ved CSIO-stævnet i Rom

Komplicerede nye regler for OL

16-12-2019 11:02, af Cecilia Lindahl

Det internationale rideforbund, FEI, har lavet nye regler for afviklingen af spring- og dressurkonkurrencerne ved OL. Især regler for dressur virker komplicerede

 

17-årig springrytter til OL - Video

19-06-2012 12:37, af Nina Marie Villadsen
OL|
Det amerikanske rideforbund har udvalgt, hvilke springryttere det skal kæmpe om olympisk medaljer i London

New Zealand strammer næsebåndsregel

18-07-2018 13:30, af Camilla Tiefensee Schrøder

Dressurudvalget i det new zealandske rideforbund har indført strammere krav, som skal sikre løsere næsebånd ved stævner

Springhestene klar til championatsfinalerne

26-09-2017 14:01, af Camilla Tiefensee Schrøder

Lørdag den 30. september er sidste frist for at tilmelde de kvalificerede springheste på DRF Go! Så skynd jer, da pladserne ellers videregives til heste, der står standby

Mistrals fjerde bedste i verden

13-05-2010 14:57, af Thomas Bach Jensen
Seneste verdensrangliste i dressur fra Det Internationale Rideforbund FEI afslører en dansk hest er verdens fjerde bedste

Rytterlicens via DRF Go!

09-05-2014 09:03, af Nina Marie Villadsen

Stævnesæsonen er godt i gang, og så skal der jo være styr på rytterlicensen. Har du glemt at betale din rytterlicens, eller har du ikke modtaget girokort, så kan det klares på DRF Go!

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Annika Knudsen Lorentsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Annika Knudsen Lorentsen
25 28 60 63
akl@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

BREAKING: OL 2020 udsættes til næste år

24-03-2020 13:56, af Annika Knudsen Lorentsen

Det er nu officielt, at OL i Tokyo 2020 udsættes til 2021 - det er IOC-præsident Thomas Bach og Japans premierminister nu blevet enige om

Helgstrands tidligere Grand Prix-hest Carabas er død

24-03-2020 10:39, af Annika Knudsen Lorentsen

Grand Prix-hingsten Carabas er død i en alder af 22 år, det meddeler familien på Helenenhof, som har ejet hingsten de sidste mange år

Ungdomslandsholdshesten Donna Fetti er død

24-03-2020 09:59, af Annika Knudsen Lorentsen

Langkjærgaard's Donna Fetti er død i en alder af 19 år efter en succesfuld karriere først som ung under Andreas Helgstrand og Anna Kasprzak og senere på det danske ungdomslandshold under Mille Larsen Warncke og Victoria Kuusisto Pedersen

Politi: I disse tilfælde må du benytte ridehallen

20-03-2020 12:34, af Annika Knudsen Lorentsen

Der er lavet forbud mod alle indendørs sportsaktiviteter, og det gælder også brugen af ridehaller landet over - der er dog nogle undtagelser hvor ridehallen alligevel må benyttes

Søren Vallentin: Ud og nyd det gode vejr

22-03-2020 11:35, af Annika Knudsen Lorentsen

Berider Søren Vallentin foreslår alle der har muligheden for at ride udendøre, at nyde det gode vejr og få det bedste ud af situationen vi befinder os i på grund af corona - og så anbefaler han at klubber såvel som private skære ned på omkostningerne, så man kan holde forretningen kørende så længe som muligt

Hest til salg og fremvisning under corona

27-03-2020 09:30, af Annika Knudsen Lorentsen

Som hobby rytter, er der ofte mange ting der spiller ind, når økonomi og heste skal forsøge at løbe rundt, for os er det en hobby man gerne investere i, men hvad med de professionelle og hvad med salg af heste, her i uge 3, af corona-krisen i Danmark?

Mulighed for kompensation til rideklubber

23-03-2020 14:57, af Annika Knudsen Lorentsen

Som følge af COVID-19 har Folketinget vedtaget en ny, stor hjælpepakke til erhvervslivet, og denne indbefatter bl.a. en midlertidig kompensation for virksomhedens faste udgifter. Denne del af hjælpepakken kan være interessant for en række klubber - få et overblik her

VIR: Vi har sendt medarbejdere hjem

28-03-2020 11:47, af Annika Knudsen Lorentsen

Viborg Rideklub har lukket ned for al elevundervisning, ligesom klubben også har været nødt til at sende flere medarbejdere hjem, blandt andet deres daglige leder og berider. Corona-pandemien kommer til at koste klubben mange penge, men samtidig oplever de et fantastisk sammenhold og en fælles vilje til at kæmpe for klubbens eksistens

Solen skinner og livet er godt – trods alt

27-03-2020 12:54, af Thomas Bach Jensen

Vi har talt med den danske landsholdsrytter i dressur, Blue Hors-rytter Agnete Kirk Thinggaard, der er lykkedes med at få sine heste hjem fra USA og her fortæller om en ny hverdag i Corona-Danmark

Mathilde Lind Skjøtt: Det kan du lave udendørs (video)

27-03-2020 17:15, af Annika Knudsen Lorentsen

Ridehesten har været på besøg hos springrytter Mathilde Lind Skjøtt, som har nok at se til med at få trænet alle hestene, og hun har også et par idéer til hvad man kan lave med hestene udenfor hvis man gerne vil afveksle træningen lidt