Fra pony til hest i Odense Congres

17-02-2023 12:28

Annika Knudsen Lorentsen

Scandinavia Jumping Tour er i fuld gang i Odense Congres Center, og mens ponyrytterne har redet deres sidste klasser og redet finalerne i Stutteri Ask Trophy-kvalifikationen, fortsætter stævnet med hesterytterne, som rider alt fra LC til MA

Copyright Ridehesten.com
Olivia Hundborg Dresler med Jasmines Holly. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I denne uge er der Scandinavia Jumping Tour i Odense Congres Center, og i går fandt afgørelsen i Stutteri Ask Trophy-kvalifikationen for pony og childrenryttere sted. 

Hos kategori III- og II-ponyerne var det Amalie Breum-Harild der sikrede sig sejren i sadlen på Pidget, da hun var den eneste der formåede at ride fejlfrit i både hovedrunde og omspringning. 

Hos kategori I-ponyerne var der ligeledes også kun én rytter der formåede at komme fejlfrit igennem både hovedrunde og omspringning. Det var Olivia Hundborg Dresler med Jasmines Holly e. Weststar Sunny/ Moores Clover, som dermed tog sejren. 

Hos childrenrytterne var der tre ekvipager der kom fejlfrit igennem både hovedrunde og omspringning, og hurtigst af dem var Selma Hundborg Dresler med Rihanna e. Coulthard Top/Sandro, og dermed vandt hun klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Hjorth Frederiksen og Dihanna Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Hestene er rykket ind
Stutteri Ask Trophy-klasserne var afslutningen på stævnet for pony- og childrenrytterne, og i går begyndte hesterytterne og deres heste at rykke ind. 

I dag er stævnet fortsat med klasser for junior-, U25 og seniorryttere, og det er netop disse ryttere der skal i aktion resten af weekenden, som blandt andet byder på Stutteri Ask Trophy for junior og U25. 

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Copyright Ridehesten.com
Julie Halskov og Caithan. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen