Frederico Mexia de Almeida i ny sejr i Frederiksværk

03-09-2018 08:14

Frederiksværk Rideklub har i weekenden været vært for årets anden sidste kvalifikation til DRF's dressurchampionat for 4-, 5-, 6- og 7-års heste, hvor de sidste klasser blev afholdt søndag eftermiddag

Copyright Ridehesten.com
Frederico Mexia de Almeida og Hugh Hefner.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I kvalifikationen for 6-års heste i Frederiksværk gentog portugisiske Frederico Mexia de Almeida fra Bregnerødgård Sportsrideklub sin succes fra 5-års kvalifikationen ved igen at sætte sig på sejren; denne gang på 6-årige Hugh Hefner e. Breezer/ Lord Sinclair med et resultat på 84,6 og højdepunkter som 8,7 for kapacitet og 8,6 for trav.

Berider Dennis Holst fra Odsherreds Rideklub besatte andenpladsen med Højvangs Delta T e. Tailormade Temptation/ De Noir (opdr. Hans Henning Sørensen) med i samlet 80,0 point. Her blev der givet 8,5 for trav og for ridelighed.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ejerbækgårds Jameson e. Fassbinder/ Blue Hors Romanov blev af sin opdrætter Karina Høybye fra Solrød Rideklub redet til sejr i 7-års kvalifikationen med 72,486 point med en kapacitetskarakter på 8,5. Her gik andenpladsen til Atterupgaards Kingston e. Krack C/ De Niro (opdr. Attereupgaard), der blevet redet af Annitta Duus til 72,270 point og delkarakteren 8,5 for trav som højdepunkt.

Sidste kvalifikation i DRF's championat for ungheste i dressur finder sted i Sportsrideklubben Aalborg den 15.-16. september 2018.

Resultater fra stævnet i Frederiksværk.

Copyright Ridehesten.com
Karina Høybye og Ejerbækgårds Jameson.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen