Fuldt hus til Kasper H. Hansen

24-04-2016 22:36

Det har været en særdeles succesfuld weekend for Kasper H. Hansen til landsstævnet hos Riders Cup, hvor det er blevet til tre sejre ud af tre mulige i S-klasserne

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen og Lintop ved Riders Cup i 2015

På trods af hans unge alder, så har Kasper H. Hansen kæmpe erfaring, som hele tiden bliver større og større. I denne weekend var han til start ved årets første landsstævne hos Riders Cup i Herlufmagle, som er et velbesøgt stævne med flere hundrede starter om dagen og for Kaspers vedkommende endte med seks placeringer, hvor de tre var førstepladser. 

På trods af de mange starter, var der ingen som kunne komme udenom Kasper i de tre S1* klasser både fredag, lørdag og søndag. Med Lintop e. Linton/Baloubet du Rouet, red han fredag sejren hjem, med over to sekunder til nærmeste forfølger, hvortil at lørdagen gik endnu bedre. Her blev det nemlig til en førsteplads på Spindborg's Luxsus e. Louvre S/Come Back II (Opdr. Margrethe og Svend Åge Nielsen), mens Kasper også red sig ind på tredjepladsen i klassen med Lintop. Som prikken over I'et for en afsluttende weekend, besatte Kasper og Luxsus også førstepladsen i dagens S1* efter en fejlfri hoved- og omspringning i klasens bedste tid på 45,79 sekunder. 

Se resultater fra hele stævnet HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen