Future Cup fik en flyvende start

19-05-2022 22:31

Christine Krogh Frausing
Skribent

I dag blev det blandt andet kategori 3 ponyernes tur til at indtage den store stævnearena under dette års Equitour i Uggerhalne ved Helgstrand. Ponyerne fik en flyvende start, ligesom hestene også viste god form i dag

Copyright Ridehesten.com
Emmelie B. Jørgensen og Hinderton May Lady. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det store internationale stævne, arrangeret af Helgstrand-event, kørte i dag på andendagen, hvor Future Cup blandt andet fik startskudet. 10 ponyer stillede til start, hvor fire ekvipager var fejlfrie hele banen rundt. Bedst af de fire var Emmelie B. Jørgensen og Hinderton May Lady, der med nul fejl i tiden 30,84 sekunder sikrede sig førstepladsen i dagens klasse. Andenpladsen gik til Fenja Schougaard, imens Lina Hegeland Andersen tog tredjepladsen. 

I en 145 cm klasse var det Tina Lund der var bedste dansker. Hun red på hesten Carallo, der var hendes OL håb ved Tokyo 2020, men som desværre blev skadet, og derfor ikke var med i opløbet til at få pladsen. Nu er de dog godt igang igen, og slutter i dag på en 5. plads. 

Copyright Ridehesten.com
Rie R. Roed. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard

I U25-klassen var det Rie R. Roed der var bedst af de danske ryttere. Hun sluttede på en tredjeplads med hesten Newcomer 13, efter at have redet en fejlfri runde i tiden 64,58 sekunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagens Small Tour blev det til dansk sejr, da Katrine Krog Stigsen med Casandra red fejlfrit, i tiden 56,87 sekunder. Det betød altså at de var bedst af de 73 ryttere, hvor Karoline Sloth Kjær kom lige i hælene på dem. Hun red Diamond In West, der ligeledes gik en fejlfri runde, i tiden 57,49 sekunder. Tredjepladsen gik til den dansk bosatte Benjamin Saurugg, der med Chique PS Z red en fejlfri tur i tiden 58,98 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Katrine Krog Stigsen og Casandra. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard

I morgen bliver en spændene dag i Uggerhalne, når der skal afvikles Nations Cup. 

Se start- og resultatlister her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen