Fyens Rideklub og Stutteri Ask i super samarbejde

05-05-2019 22:12

Mette Emilie Pedersen

I weekenden har Fyens Rideklub og Stutteri Ask i samarbejde afholdt et vellykket og velbesøgt C-stævne med mere end 800 startende over alle tre dage. Bare i dag søndag har der været 251 starter igennem klasserne fra LB1* til og med MB1* på de fantastiske baner ved Stutteri Ask i Martofte

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde på Cosmeo´s Crocodiledundee i LA2**

Stutteri Ask og Fyens rideklub afholdte sammen et gennemført og velsmurt C-springstævne henover denne weekend, som bød på lidt for en hver smag og med masser af sol – i hvert fald om søndagen, og det tør siges at være en befrielse. De mange friske hjælpere gjorde, at dagens fire klasser kunne afholdes til tiden, og endda blive skubbet lidt frem i tidsplanen, så alle kunne komme hjem og holde søndag aften hjemme i ro og mag også.

Dagens mange starter fik æren af den flotte udendørsbane hos Stutteri Ask, og med udsyn over havet lige på den anden side af vejen, en flottere stævneplads i sådan et fint forårsvejr som i dag skal man nok kigge længe efter herhjemme i Danmark. Så med en god vind i håret og solskin på kinderne kunne dagens klasser starte iblandt det bakkede terræn som omringer Stutteri Ask.

Copyright Ridehesten.com
Emma Stengelshøj Jørgensen på Unicorn’s Wilma, vinder af LB1*

Vinderen af første klasse Emma Stengelshøj Jørgensen på Unicorn’s Wilma red sig ind til en første plads i tiden 29,43. Emilie Leisgaard Schwensen på Chibello skyndte sig igennem anden fase i LA1* og vandt i tiden 28,26 – hele 0,72 sekunder hurtigere end anden pladsen. Frida Munk Lassen på Neergaards CiCi Chanell kom ind på banen snuppe også en første plads med hjem, her i LA2** i en lynhurtig tid på 27,33 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Johanna Gallus på Heart Beat’s Brakeout, vinder af MB1*

Johanna Gallus på Heart Beat’s Brakeout tog sejren dagens højeste klasse, en MB1* i en tid på 56,61 sekunder, hvilket var hele 7,17 sekunder hurtigere end anden pladsen – det må siges at være en flot tid at slutte dagen af med!

Se alle resultaterne fra stævnet HER

Ridehesten var tilstede under dagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen