Gal og Minderhoud tropper i Treffen

30-05-2015 10:12

De hollandske dressurryttere Edward Gal og Hans Peter Minderhoud er blandt deltagerne ved CDI4* Treffen hos deres østrigske sponsor Glock Horses

I torsdagens CDI4* Grand Prix (for Special) distancerede Hans Peter Minderhoud sig med over 7% til andenpladsen. Han red sejren med 76,140% i hus på den 13-årige, DV-kårede hingst Johnson e. Jazz/ Flemmingh og er altså storfavorit til sejren i Grand Prix Special i aften.

Edward Gal lod heller ikke sine konkurrenter i CDI4* Grand Prix (for Freestyle) få en chance, da han sejrede med over 6% ned til klassens andenplacerede. Med den 13-årige, DV-kårede hingst Voice e. De Niro/Rohdiamant opnåede han 75,880% og er klar til Grand Prix Kür søndag eftermiddag.

Danske Lisbet Seierskilde blev nr. 7 i denne Grand Prix med 67,460% på 16-årige Jonstrupgårdens Raneur e. Ragazzo/ Schwadroneur (opdr. Gert Pedersen)  og er ligeledes klar til Küren søndag eftermiddag. På sin hjemmeside fortæller Lisbet om fredag aftens ridt:

"Desværre var jeg meget udfordret af, at Nørden spookede rigtig meget over blomsterdekorationerne ved hvert bogstav, så det gav rigtig meget uro og er i bund og grund irriterende når man træner hårdt og fokuseret på at rette bitte små detaljer, og så ikke får det ud af det rent pointmæssigt som man kunne på grund af en blomst. Ikke et ondt ord om baneudsmykningen, den er smuk, men træls at miste point på sådan noget når øvelserne ellers er gode. Heldigvis sneg Nørden og jeg os akkurat indenfor placeringerne som nummer 7, og jeg glæder mig til at tage revanche i søndagens kür. Lørdag må vi bruge på endnu engang at få kigget på de farlige blomster."

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen