GALLASHOW: Festlig og fyrig underholdning

13-03-2011 00:42

Maja Golles

DV i Herning | Copenhagen Drummers slog takten an i årets store gallashow, der netop er blevet afviklet i hal M. Og hvilken åbning! Der var fra start ild, fest og fart over feltet – ord, der meget rammende beskriver gallashowet i det hele taget
Copyright Ridehesten.com
Copenhagen Drummers åbnede gallashowet 2011 med et brag! (Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard).

Årets værter var de elskelige figurer “Henrik Primdahl” og “Bobby Olsen”, som showet igennem sørgede for at holde publikums lattermuskler rørt. De klarede opgaven i stand op-stil med humoristiske betragtninger over lighederne mellem cykelryttere og ”hesteryttere”, og de klarede opgaven med bravur. Verdensmestre Programmet var vanen tro sammensat af flotte opvisninger såvel med som uden hest. Ekvipager arbejdede sammen i flotte kvadriller, ligesom soloryttere udførte elegante øvelser akkompagneret af ørehængende musik. Blandt højdepunkterne var bl.a. verdensmesteren i dressur, Edward Gals smukke ridt på Voice til Kim Sjøgrens effektfulde violinspil. Rørende smukt var det også at se Andreas Helgstrand og UNO Donna Unique blive klappet rundt i manegen af det anerkendende publikum. Karismatiske Sanna Salomonsen fremviste sine smukke lusitano-heste, hvor man bl.a. så hendes portugisiske rideinstruktør César Lérias brillere med en flot piaffe på et træ-repos. Besøg var der også af det højdespringende “Horse Man Team”, der trods navnet sprang helt uden hest. Der var således masser af dejlig underholdning for både øjne, ører og lattermusker. Et show, der apropos værterne virkelig gav ”baghjul”!

Læs meget mere om gallashowet, konkurrenceklasser, hingstekåring osv. i aprilnummeret af magasinet Ridehesten. Fra en gang i næste uge kan du også finde de mange flotte billeder her på hjemmesiden.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen