Gennemavlede kvalitetsføl på Elitefølauktionen

12-08-2019 16:06

12 dage til Dansk Varmblods Elitefølauktion: Endnu engang dykker vi ned i kollektionen og kigger nærmere på to eliteauktionsføl, der kan gøre fremtiden spændende – og de kan blive dine

Copyright Ridehesten.com
Ain't He Special S.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue den 24.-25. august 2019 på Vilhelmsborg fejres forbundets 40-års jubilæum, og der afholdes et stort landsstævne med masser af spændende klasser i dressuro og springning fra championatsklasse for ungheste til Grand Prix-niveau – og alt det toppes lørdag aften med en gigantisk følauktion og et brag af en fest. De sidste føl til den endelige auktionskollektion filmes netop i disse dage, men der alle allerede mange føl online på auktionssiden, og derfor tager vi et smugkig.

 

Ain't He Special – noget helt særligt

Ain’t he special blev bedste springbetonede hingsteføl i region 4 og udtaget til eliteskuet. Et hingsteføl trukket på en af Danmarks bedste hopper - Coco Chanell S. Et vellinjeret og velafbalanceret hingsteføl med en sublim galop. Hoppestammen tilhører en af de absolut bedste i Dansk Varmblod, og både føllets helbrødre Syvhøjegårds Unforgetable S, der blev præmiehingst i Dansk Varmblod, samt den talentfulde 6-års United S, blev begge solgt via Dansk Varmblods Elitefølauktioner.

Coco Chanell S - mor til føllet her, var selv A-hest og placeret i 6-års championatet. Hun er søster til blandt andet HH Colorado S, Miss Baloubet S og Caletta S, der alle er placerede i 150-160 cm klasser internationalt. I hoppestammen finder man utallige Grand Prix-heste, heriblandt Hazel BS, Conjurer, Nørremøllehøjs Ariel, Lucky Light, Lavitta, Cambridge S, Cape Town S, Chanel R, Caddie R og mange andre. Faderen Action Man S har trods sine kun 5 år allerede udmærket sig både som hingst og konkurrencehest. 

Copyright Ridehesten.com
Borbjergs Mieck Out.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Borbjergs Mieck Out – slår dig helt ud

Borbjergs Mieck Out kan få hjertet til at slå flikflak i brystet på enhver dressurentusiast. Han er indbegrebet af, hvad man kan ønske sig i en dressurhest: Super fundament, højtstillet, powerful og vanvittigt godt gående. Gangartsmæssigt har dette hingsteføl ingen svagheder, kun overskud og suverænitet. Borbjergs Mieck Out blev bedste hingsteføl i dressur i region 6 og udtaget til eliteskuet. Hans mor, Borbjergs Michaela, er mor til adskillige føl solgt på Dansk Varmblods Elitefølauktion. Hun kommer ud af en velfunderet hoppestamme, som har givet et utal af medaljehopper, elitehopper og flere A-og B-heste i dressur. Borbjergs Michaela er søster til sølvmedaljehoppen Borbjergs Zackki, der også er mor til hingsten Morgan - A hest i dressur. Borgbjergs Zackki er også mor til hoppeføllet Zenith Eg, som også er til salg ved dette års elitefølauktion. Far til Mieck Out er hingsten Knock-Out, efter den hollandske Vivaldi-søn Expression, som i 2018 vandt det hollandske mesterskab i Grand Prix.

Føllets fire oldefædre står hver i sær som fire søjler i dressurhesteavlen : Vivaldi – Ferro – De Niro – Michello.

 

BORBJERGS MIECK OUT from Dansk Varmblod on Vimeo.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen