Giver du din hest julegaver?

22-12-2021 07:05

Marie Helene Rigård Rohleder

Åh du søde juletid - nu falder sneen knitrende hvid. Er du en af dem, som giver din bedste firbenede ven en julegave, eller synes du det er lidt noget pjat? Hvis du er på julegave-holdet, så læs med her og få inspiration til billige og hyggelige julegaver til din hest 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

En julegave til en hest, som jo ærligt talt ikke ved, hvad julen er. Selvom julegaver til hesten måske mest er ejerens behov, så er det en hyggelig og hjertevarm tradition. 

Derfor giver Ridehesten dig her en række hyggelige og billige ideer til julegaver til din bedste firbenede ven. 

Den helt simple
Et hurtigt smut forbi Nettos grøntsagsafdeling for at købe 1 kg. æbler og 1,5 kg. danske gulerødder kan skabe ligeså meget begejstring (måske mere) hos din hest, som et dyrt nyt vinterdækken. Og så koster det under 40 kr.!

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

Den bæredygtige
Mangler din hest virkelig et nyt dækken, sadelunderlag eller trense? Så prøv om du kan finde det brugt. Det er masser af muligheder for at købe brugt og billigt rideudstyr gennem sociale medier eller diverse hjemmeside. På Ridehesten.com handles der hver dag meget rigtig fint rideudstyr. Tjek vores markedsplads ud HER. 

Det sunde valg
Du kan også allerede nu begynde at planlægge din hest sundhedskalender for næste år. Lav en fysisk kalender eller opret begivenheden i din egen telefons kalender, hvor du skriver påmindelser til dig selv med:

  • Bestil tid til den årlige vaccination og sundhedseftersyn
  • Bestil tid til det årlige tandlægebesøg
  • Bestil tid til evt. sadelmager
  • Tag gødningsprøver forår og efterår og sendt til laboratoriet for at tjekke efter orm. 
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det kan godt være, at det lyder som en lidt kedelig julegave, men vi tror, at din hest vil takke dig for det i sidste ende, når året er omme, og den fortsat er sund og rask, fordi du huskede det hele. 

Det, som ikke kan købes for penge
Den sidste og mest personlige julegave, du kan give din hest, er din tid! Kvalitetstid og omsorg kan ikke købes for penge, og mon ikke din hest vil sætte pris på en ekstra grundig strigletur, lidt massage i den spændte nakke eller en dejlig gåtur med rigelige pauser til at nippe græs fra rabatten. 

Rigtig glædelig jul til dig og din hest!


 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner