Glæder sig til Dujardins bedømmelse

09-02-2015 16:50

Ingen tidligere erfaring med ungheste er ingen hindring for Trine Lind, der har redet sig hele vejen til Blue Hors Unghestechampionat i dressur på sin egen Jubi’s Tenacity

Copyright Ridehesten.com
Trine Lind og Jubi’s Tenacity ved egnethedstesten i Ikast.

- Jeg skal starte Blue Hors Unghestechampionat på min 5-års vallak Jubi’s Tenacity e. Tailormade Temptation/Blue Hors Don Schufro (opdr. Judy og Birger Jensen). Jeg købte ham som 3-års, da han kun lige var tilredet. På det tidspunkt havde jeg ingen erfaring med ungheste, og da jeg tilmed kom direkte fra en 2’er pony, har det været en stor udfordring. Selvom starten har været svær, så har det også været meget spændende at mærke, hvordan vi lærer og udvikler os sammen, fortæller Trine Lind.

Hvad glæder du dig mest til, ved at skulle ride i Herning?
- Siden jeg var helt lille har jeg besøgt Herning som tilskuer, og det har altid været en stor oplevelse at sidde på tribunen og se de forskellige klasser og shows. I år glæder jeg mig dog lidt mere end normalt, da jeg selv får muligheden for at deltage. Udover at skulle opleve atmosfæren ved at ride i de fantastiske omgivelser i Herning, gælder jeg mig især meget til at høre, hvad testrytteren Charlotte Dujardin har at sige til det arbejde, Jubi og jeg har lagt for dagen indtil videre, fortæller Trine, der som altid også glæder sig til at opleve de spændende konkurrenceklasser, og også skal se gallashowet, samt kigge forbi Hest & Rytter-messen.

Hvordan forbereder du dig og hesten til Herning?
- Jeg går meget op i at holde min hest sund og glad, og derfor forsøger jeg at ride så varieret som muligt. Det kan være en skovtur, longearbejde eller bomme og små spring. Det holder os begge glade, og det gør, at vi kan træne intenst de dage, der skal rides dressur. Derudover har jeg tilmeldt os et par stævner inden Herning, for at Jubi kan opleve nogle anderledes omgivelser end de vante, forklarer Trine og fortsætter; - Den største udfordring bliver formentlig mig selv. Jeg har tendens til at blive nervøs, når det gælder de store stævner, men jeg håber på, at jeg kan holde nerverne under kontrol. Dertil ved jeg også, at de store og flotte omgivelser vil kunne påvirke vores præstation, men der er ikke andet at gøre end at tage et skridt ad gangen og nyde den store oplevelse det bliver.

Hvordan er dine forventninger til oplevelsen og resultaterne?
Den eneste forventning jeg har til resultatet er, at jeg vil gøre det bedste jeg kan, så kan man vel ikke forlange mere. Jeg håber selvfølgelig også på, at det vil gå os godt, men for mig er det stort bare at være kvalificeret til Unghestechampionatet, slutter Trine Lind.

Du kan opleve Trine Lind og Jubi’s Tenacity i Blue Hors Unghestechampionat i dressur ved Dansk Varmblods Hingstekåring den 5. til 8. marts.

Unghestechampionat

Dansk Varmblod

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen