Glock-ryttere dominerer det hollandske dressurmesterskab

06-06-2021 10:10

De to hollandske dressurryttere, Edward Gal og Hans Peter Minderhoud, der er sponseret af østrigske Glock, har sat sig på de tre første placeringer i Grand Prixen i det hollandske dressurmesterskab for seniorer

Copyright Ridehesten.com
Edward Gal ser her med faderen til sine to nuværende topheste, Totilas, Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det hollandske hestecenter i Ermelo danner i disse dage rammen om de hollandske dressurmesterskaber for pararyttere, Junior-, ung-, U25- og seniorryttere.

Hos seniorrytterne var den store nyhed op til mesterskabet, at Hans Peter Minderhoud havde meldt fra med DV-hingsten Zonik e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Linette Jæger), men han er dog fortsat til start med den DV-kårede KWPN-hingst Dream Boy e. Vivaldi/ Ferro. Netop med Glock's Dream Boy N.O.P. besatte han i den indledende Grand Prix tredjepladsen med 77,170%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var staldkammeraterne, Edward Gal og de to Totilas-sønner Glock's Toto Jr. N.O.P. og Glock's Total US, der besatte de første to pladser. Med den 10-årige Toto Jr., der har Desperados som morfar, opnåede Edward Gal 81,170% og blev nr. 2. Sejren i Grand Prixen i Ermelo gik til Edward Gal med den kun 9-årige Total US (morfar Sir Donnerhall I) med 81,128%.

Resultat af Grand Prixen.

Stævnets resultater.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner