Glock's Dream Boy pensioneres

19-01-2024 17:25

Den 16-årige avlshingst Glock's Dream Boy, som både har deltaget ved EM, VM og OL med Hans Peter Minderhoud, får nu lov til at nyde sit velfortjent otium

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Siden 2016 har Hans Peter Minderhoud været rytter på Glock's Dream Boy e. Vivaldi/ Olympic Ferro og sammen har de deltaget ved adskillige internationale mesterskaber, hvor de har repræsenteret Holland. 

Den sorte hingst har også deltaget ved UVM, hvor det i 2014 blev til bronze og med Minderhoud i sadlen blev det blandt andet til deltagelse ved VM i 2018, EM i 2019 og OL samt EM i 2021. 

Dream Boy er kåret i Dansk Varmblod og han er blandt andet far til Blue Hors Monte Carlo og Dynamic Dream. I går offentliggjorde Glock Horse Performance Center, som ejer den populære avlshingst, at Hans Peter vil vise ham frem en sidste for KWPN-publikummet ved KWPN's hingstekåring den 2. februar.

– Dreamy er en sensationel hingst, der har præsteret konsekvent i så mange år og har vist toppræstationer ved så mange mesterskaber! Jeg startede med at ride ham, da han var syv år gammel og er glad for, at han nu går på sit velfortjente otium i rigtig god form. Han skal nyde avl, afslappet ridning og at være ude på vores græsfolde hele dagen, sagde Hans Peter.

 

Læs også

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen